Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie?

06.12.05, 22:08
    Witam,
    jezeli moge byc niedsykretny, to zapytam, czy mozecie sie przyznac, kto z nas
    i gdzie bedzie na nartach w 5. tygodniu.
    Ja zamierzam byc kolo Selli.
    pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • wote Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 06.12.05, 22:44
        Ja od 29.01 będę wraz z paczką znajomych w dolinie Zilertall... chętnie się
        spotkamy na stoku :)
        Pozdrawiam
        • staruch5 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 06.12.05, 22:49
          dobra, wezme lornetke.Pzdr.
          • wote Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 06.12.05, 22:52
            Bierz lornetkę i wiśniówkę :)
            • marek.przybylski Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 06.12.05, 22:59
              ja smigam do Czech,Ramzova - Jeseniki. Alpki dopiero w lutym - Wlochy a w
              marcu - mam nadzieje moja Francja :)
              Ktos uderza w te okolice? Pytam o Sylwka? :)
      • marekatlanta71 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 07.12.05, 12:42
        17 lutego (czyli 6-7 tydzien?) - Utah. W planach na 100% Snowbird, Park City i
        Brighton. Mozliwe ze zaliczymy tez Solitude i Snowbasin.
        • Gość: Skyddad Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? IP: *.fornfyndet.se 07.12.05, 16:59
          No to Staruch mamy chyba mozliwosc sie spotkania,ten sam czas i to na samnej
          Selli bede mieszkal.Bez dojazdu do stoku z chalupy w dechy i w droge.
          Pzdr.Sky.
          • staruch5 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 07.12.05, 21:38
            No to moze sie uda.
            Zgaduje, ze znowu Colfosco. Ale, ze znowu Hubert, to nie wierze?

Zimy nie widac. Tylko tutaj ciemno caly dzien.
            Pzdr.
            • Gość: Skyddad Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? IP: *.fornfyndet.se 08.12.05, 03:31
              Tak podobnie jest unas,to sa najciemniejsze dni juz po 15 grudnia powoli w
              druga strone a na wigilie to juz troche widac a na nowy rok to barani skok.
              Nie nie Colfosco.
              Pzdr.Sky.
              • Gość: bingo Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 05:31
                Zamiarzam z moja rodzinka 0d 4 lutego 06. 6 dni spedzic w okoliczach Sella
                Rondy udalo mi sie namowic kuzynostwo na wyjazd do Wloch w nadzieji ze rozbudze
                w nich narciarski zywiol. Moje opowiadania(tak mi sie wydaje) o bialych
                wybrykach na sniegu zawsze pobudzaja adrenaline wsrod moich bliskich i
                znajomych.
                Jeszcze jedno zagladnijcie do watku "Fajnie sie z wami gada" i oddajcie swoj
                glos na" TAK "
                pozdro
              • Gość: jasia37 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.05, 08:55
                my wybieramy sie ca.29.1 na pare dni,ale nie wiemy gdzie,najprawdopodobnie tam
                gdzie bedzie wiecej sniegu,chcialam do livigno,a kwietniu do francji

pozdr.
      • for_look Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 08.12.05, 13:49
        Juz 11.XII jade na impreze objazdową po Dolomitach: Val Gardena,Oberregen,Tonale, Madonna D.C.,Valchiavena, Livigno. Codziennie inny hotel, codziennie inny region. Sie bedzie działo. Pzdr. Luk
        • Gość: jasia37 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.05, 09:34
          przeciez jeszcze nie ma sniegu,zapijecie sie na smierc

pozdr.
          • for_look Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 09.12.05, 19:48
            Jak mozesz Jasiu...Nie śledzisz meteo Starucha.
            Pzdr. Luk
      • vdagv Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 09.12.05, 13:14
        Kilka dni temu wróciłam z białego szaleństwa. Byłam w Hintertuxie,śniegu było
        sporo (choć i tak jeździłam tylko na lodowcu),ludzi mało i wspaniałe słońce
        (plus niezły mróz). Może w początkach przyszłego roku da się jeszcze gdzieś
        wykoczyć...
        • liloom Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 09.12.05, 19:10
          staruch , ja tez. jestem uzalezniona;)
          • staruch5 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 09.12.05, 20:45
            sorki, co tez? SR?
            • liloom Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 09.12.05, 20:59
              tak, tak sella ronda obowiazkowo
              dziecko ma ferie w 1. tyg. lutego wiec tam jedziemy ZNOW!!! HURRRRAAA!
              A Ty gdzie jezdzisz, masz jakas ulubiona miejscowosc?
              Ja sie poczatkowo "przyssalam" do Canazei, pisalam wczesniej o tym.
              Fajna jest La Rodella. Polnocna strone mniej znam, moze pamietasz jak nazywa sie
              miejsce gdzie znajduje sie duze i pieknie polozone schronisko na polnocy SR? z
              widokiem od Belvedere (siedzac tylem do widoku) po ...no wlasnie nie pamietam...
              Chyba gdzies okolice Colfosco-Corvara (?)
              • staruch5 Re: ski w 5. tygodniu 2006, kto i gdzie bedzie? 09.12.05, 21:39
                niestety, nie wiem. Ale ortodox bedzie wiedzial.
                • liloom ortodox! 10.12.05, 21:54
                  a on tam czesciej?
                  ortodox odezwij sie
                  • staruch5 Re: ortodox! 10.12.05, 22:51
                    chyba Ci nei chodzi o schronisko kolo Sas Pordoi. Twoj opis do mnie nie dotarl
                    za bardzo...
                  • ortodox Re: ortodox! 11.12.05, 15:12
                    Odzywam się. Jednak niewiele mogę pomóc, bo hmm, opisujesz to miejsce tak
                    że trudno jest mi się w tym połapać. Jeżeli ma to być północna SR i pięknie
                    położone schronisko z ładnym widokiem, to jedynym miejscem jakie mi przychodzi
                    do głowy jest rif. Dantercepies:
                    www.valgardena.it/ita/page237.html
                    To jest pierwsze schronisko do którego dociera
                    się z gondolką z Selvy i jadąc w drugą stroną, ostatnie przed długim zjazdem
                    do Selvy. Jeżeli to nie to, napisz coś więcej.
                    pozdrawiam
                    • liloom Re: ortodox! 11.12.05, 19:36
                      ortodox, dzieki za odzew, dantercepies napewno nie, bo ten zapamietalam,
                      poniewaz kolega nazwal go cypiskiem;)
                      to pieknie polozone schronisko bylo duuuuuzo dalej juz prawie tuz przed arabba
                      tzn z widokiem na caly masyw marmolady, raczej blizej colfosco - moze PASSO
                      CAMPOLONGO?
                      www.sellaronda.com/mappainverno.html
                      • ortodox Re: ortodox! 11.12.05, 21:03
                        No wiesz, wygląda, że to po wschodniej stronie SR, jeszcze do tego widoczna
                        Marmolada. To mi już zupełnie nie pasuje? No chyba ,że chodzi Tobie o Porta
                        Vescovo. Tylko, że to jest raczej na południowym wschodzie SR:
                        www.skiforum.it/_photo/0010/002.php
                        www.skiforum.it/_photo/0010/013.php
                        www.skiforum.it/_photo/0010/014.php
                        www.skiforum.it/_photo/0010/016.php
                        www.skiforum.it/_photo/0010/021.php
                        www.skiforum.it/_photo/0010/023.php
                        ale Marmoladę cała widać.
                        pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka