Gość: misia IP: *.aster.pl 12.01.06, 17:41 przyniosłam narty dziecka z piwnicy i przez rok okazalo się,że dziecko uroslo /ma ok.150cm/, a narty nie /mają 130 cm/. moje pytanie da radę jeżdzić,czy są za krotkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misia Re: narty dziecka IP: *.aster.pl 13.01.06, 09:18 chyba wszyscy już wyjechali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: narty dziecka IP: *.miasto.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 13.01.06, 10:27 Jeszcze w tym roku niech pojeździ na tych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: narty dziecka IP: *.aster.pl 13.01.06, 11:31 dziękuję,trochę mi ulzyło, bo sezon narciarski jest dla nas bardzo krotki i kupowanie nart co rok,czy nawet co dwa lata to nie małe przedsięwzięcie. pozdr.u nas od jutra ferie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeniemarzenie Re: narty dziecka 19.01.23, 07:52 Wiesz co to raczej po fachowa rade pójdź może do sklepu? Ja mogę polecić elanskis.com/ . Lepiej zapytać kogoś kto się zna. :) A tutaj tez maja przystępne ceny i napewno wybierzesz coś dla córki :) Odpowiedz Link Zgłoś