Gość: lukas IP: 82.160.156.* 15.01.06, 18:45 Mam pytanie: czy jest może gdzieś na necie jakiś filmik pokazujący jak nauczyć się jazdy carvingowej i jak jeżdzą inni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogro Re: Filmiki z jazdy carvingowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:51 Zobacz na www.youcanski.com Odpowiedz Link Zgłoś
filomena1 Nowy watek 16.01.06, 08:47 Chce zalozyc tutaj nowy watek, ale jak to zrobic? Fil. Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Nowy watek 16.01.06, 12:29 nie do konca wiem jak traktowac to pytanie, ale całkiem powaznie: jak otworzysz forum NARTY to tuz nad datami i godzinami masz takie coś "+ rozpocznij nowy wątek" po prostu tam kliknij i jesteś w domu 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena1 Re: Nowy watek IP: *.67.203.62.cust.bluewin.ch 16.01.06, 13:48 Dziekuje wrb1. wyjasnilo sie, ze w ogole ten pasek z data , sortowaniem i nowym watkiem w ogole sie nie wyswietlal. zakladalam juz tu watek , kilka dni temu. Teraz raz wyswietla sie z tym paskiem, a raz bez. Nie wiem dlaczego, ale tak wlasnie jest. a propo 3maj sie. 3 mam sie , ale jak puscic wiesz takze ? ;,) pozdr.Fil. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Nowy watek 16.01.06, 14:42 > Teraz raz wyswietla sie z tym paskiem, a raz bez. Nie wiem dlaczego, ale tak > wlasnie jest. a moze zalezy to od faktu, czy jestes zalogowana czy nie? ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś