alicjakus1 07.02.06, 17:52 Wybieramy się do Krynicy na narty, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie się jeździ dobrze i gdzie są dobre wyciągi oraz gdzie sie zatrzymać? Jesteśmy początkującymi narciarzami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelhks Re: NARTY W KRYNICY 08.02.06, 08:59 Polecam osrodek na Slotwinach. www.slotwiny.com.pl Sporo wyciagow przy trasach dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych, a poza tym trasy sa bardzo szerokie i z reguly bardzo dobrze utrzymane (w tym sezonie jeszcze nie bylem na Slotwinach, ale w poprzednich sezonach bylo naprawde kapitalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
waldemort Re: NARTY W KRYNICY 09.02.06, 08:39 witam Może troche nie na temat, ale mam następujące pytanie. Dawno nie byłem na Jaworzynie i nie wiem czy w kasach można za karnety zapłacić kartą? Proszę o info od tych co byli w tym roku. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pawelhks Re: NARTY W KRYNICY 09.02.06, 08:41 www.jaworzynakrynicka.pl - moze tam beda jakies info na interesujacy Cie temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: NARTY W KRYNICY IP: *.pg.com 10.02.06, 09:24 Wtam, Można, płacilem w tym roku. Jest tylko jedno ale, kaucje za karnet chcą gotówką. Pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś