Gość: pati IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 26.03.06, 22:24 może ktos doradzić jakie buty wygodne jakie narty dobre dla poczatkujacego 160 cm-etrowego wielkoluda:)) moze macie jakeis stronki gdzie idzie kupic sprzet lub adresy firm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zowix Re: jak i co ?? IP: *.kompex.pl 27.03.06, 09:41 Ja polecam ci nartki które są pod tym linkiem: narty.wp.pl/sprzet/index_wp.php? ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1194&id_modelu=1456 Jezdziłem na nartach pierwszy raz tej zimy od stycznia tez zastanawiałem sie długo nad zakupem nart i kupiłem fischery cx 2.2 to te co pod tym linkiem narty dla pocątkujących naprawde łatwo sie jezdzi,łatwo wchodza w skręt,w miare dobrze trzymają na lodzie i cena w miare przyzwoita to są narty na góra 3 sezony potem trzeba zakupic cos dla srednio zawansowanych.Obecnie te narty bedą juz tansze mysle ze w cenie 650 czy tez 700 zł bedzie mozna je spokojnie kupic.Model z płytą jest droższy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowix Re: jak i co ?? IP: *.kompex.pl 27.03.06, 09:42 Jeszcze raz podaje link bo tamten cos niezabardzo: narty.wp.pl/sprzet/index_wp.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1194&id_modelu=1456 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zowix Re: jak i co ?? IP: *.kompex.pl 27.03.06, 09:46 A buty polecam nordici sam takie zakupiłem bardzo wygodne,a byłem kilka razy na nartach cały dzien od rana do wieczora i absolutnie są wygodne w sklepach chodzą nieco taniej niz na tej stronie w granicach 350 zł narty.wp.pl/sprzet/index_wp.php?ids=&co=kolekcje_buty&id_grupy=1398&id_modelu=1234 Odpowiedz Link Zgłoś