maciek22 21.02.03, 14:18 HM, MAM MOZLIWOSC POJECHAC DO STUBAITALU, JEZDZE SREDNIO NA NARTACH, ZDECYDOWANIE REKRAACYJNE, JAK WARUNKI A CZY SA DUZE MOZLIWOSCI DLA SNOWBORDZISTOW TJ. ODDZIELNE DLA NICH TRASY, RYNNA ITP. POZDR. MAC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawek.banaszak Re: dolina STUBAITAL 25.02.03, 10:40 Stubaital to ogromne "zagłębie narciarskie" oferujące możliwości jazdy na wszystkich poziomach umiejętności. Jest tam kilka rejonów narciarskich. Na samym lodowcu wyciągi mają wydajność 30 tys. osób /godz. Nie byłem tam teraz ale w ofercie dla snowboardu na lodowcu piszą o funparku Boarders Paradise na Schaufelschuss z halfpipe - 90 m długości, a w sąsiednim rejonie "Schlick 2000" piszą o "ride jump run" ok. 200 m długości z rynnami cliffs, floater i Wegsprungen cokolwiek miałoby to znaczyć. Polecam to miejsce Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
jj09 Re: dolina STUBAITAL 25.02.03, 14:23 Jest tam mnóstwo tras dla każdego. Bradzo dobre połaączenia kolejek. W niedzielę może być tłok, ponieważ przyjeżdzają tam Niemcy. Schlick 2000 - może nie być już śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek22 Re: dolina STUBAITAL 26.02.03, 13:09 cze, dzieki za info powiem że sie zdecydowalem, przejrzalem strony internetowe regionu i spodobalo mi się a mnogosc tras i różnorodnosc jest duza, to moj pierwszy zagraniczny wypad na deski pozdr. mac Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa123 Re: dolina STUBAITAL 09.03.03, 12:19 Nie bedziesz zawiedzony ;-) Jedynie pogoda(wiatr/mgla/opady sniegu) moga przeszkodzic Ja w tym roku bylem na lodowcu Stubai i bylo suuuuper!! Pozdrawiam Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
maciek22 Re: dolina STUBAITAL(wrocilem) 10.03.03, 13:26 czesc, wrocilem w weekend z doliny i jestem.... zadowolony i to bardzo długa droga ale spokojnie do przejechania w jeden dzień ok 15-16 godzin trasy no po prostu super co noc ratraki pracują, wybór, długość stopien trudnosci różny, tempo pod wyciagami imponujace, specjalnie liczylem do krzeselka max. 7-8 min. stania, dopisala pogoda na 6 dni 5 pelnego slonca, na okraglo w uzyciu kremy ochronne na twarz, zaplecze "zywnosciowe" tez dobrze, nie specjalnie drogo mozna zjescw w 5 róznych stacjach/schroniskach, rano dojazd do lodowca skibusem, czasem pelnym na stojaka ale kursuja czesto, super dzika trasa zjazdowa do samego dolu pozdr. i polecam tą doline mac Odpowiedz Link Zgłoś