Gość: ja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.06, 08:54 Czy mode z sezonu 05/06 różni się od modelu na ten sezon?Czy jest to ta sama konstrukcja tylko szata graficzna zmieniona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeery Re: fischer rc4 wc sc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:48 Obejrzyj tą stronkę a znajdziesz odpowiedź www.fischer-ski.com/en/flowflex0506/ pozdrawiam Jeery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fischer rc4 wc sc IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.06, 19:53 Czy do fischerów mod.05/06 mozna zamontować wiązania np Salomona? Czy nie bedzie to przeszkadzać , czy nie zmieni charakterytyki narty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: fischer rc4 wc sc IP: *.cyf-kr.edu.pl 02.09.06, 21:00 Zdaje sie, ze one juz wszystkie sa na plycie typu szyna, np. Railflex2. Nic innego poza Fischerami i byc moze Tyroliami (bo Fischer nie robi wlasnych wiazan, tylko bierze od nich) nie podejdzie. W roczniku 04/05 mozna bylo jeszcze wybierac z plyta booster lub Railflex2. Przy boosterze mogles wkrecic dowolne wizanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fischer rc4 wc sc IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.06, 22:31 Ale czy przy wc sc , niebyło tylko boostera?tam chyba railflexa nie dawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: fischer rc4 wc sc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:40 > Ale czy przy wc sc , niebyło tylko boostera?tam chyba railflexa nie dawali. Masz racje. Zglupiec mozna z tymi nazwami. Tam sa plyty Racing, cos w rodzaju bardziej wyrafinowego boostera, a wiec teoretycznie mozna podlozyc inne wiazanie, ale trzeby by sie upewnic. Zasadniczo dokladali do tego wiazanie Tyrolii z patentem freeflex. Ten "freeflex" oczywiscie nie ma nic wspolnego z "raiflexem" (szyny), choc brzmi podobnie. Dwie rozne bajki i dlatego sie pomyslilem. Natomist w race sc byl Railflex2, nie Racing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeery Re: fischer rc4 wc sc IP: *.pfizer.com 03.09.06, 18:17 > Czy do fischerów mod.05/06 mozna zamontować wiązania np Salomona? Pewnie można ,tylko pozostaje pytanie ( po co?). Zestaw fischera - płyta racing plate i wiązanie fr17 freeflex jest bardzo dobry. > Czy nie bedzie to przeszkadzać , czy nie zmieni charakterytyki narty ? Raczej nie. Pozdrawiam Jeery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fischer rc4 wc sc IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 23:14 Salomona , ponieważ mam akurat bardzo dobre wiazania tej firmy.Zakup tych nart bez wiązań ,czyli samych desek byłby wersją ekonomiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kubagr Re: fischer rc4 wc sc 04.09.06, 15:11 polecam te czesc forum dla wszystkich ktorzy maja klopot z wyborem nart www.skiforum.pl/showthread.php?t=697 Odpowiedz Link Zgłoś