Gość: mm IP: *.polityka.com.pl 10.11.06, 15:01 Mam jechać w drugiej połowie grudnia do Val d'Isere, a tam od miesiąca bezchmurne niebo, piękna trawa i krowy się pasą. Podobnie w Domomitach. Jak sądzicie, czy zdąży napadać> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.fornfyndet.se 10.11.06, 17:44 Zobacz i porownaj rozne panstwa i miejscowosci; www.feratel.at/ po otwarciu strony znajdziesz po prawejstronie panoramabilder i pod tym klikniesz "weiter" pozniej wybierasz interesujace Ciebie panstwo dzielnice i dostaniesz wszystko z F,CH,A ,IT,D i nawet SL,Czekien, Slowacje,Hungern itp. Pzdr. I zycze milej zabawy Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena1 ale w Pl juz jezdza. IP: *.198.203.62.cust.bluewin.ch 10.11.06, 19:21 Nie wiem jak to jest ale w Beskidach na Bialym Krzyzu, (Skrzyczne) chodza wyciagi, wprawdzie plasko, ale moi znajomi juz rozprostowuja kosci i stawy , rozgrzewaja buty i sprawdzaja sprzet, poslizgac sie troche mozna. I co Wy na to ? tego w serwisach Twoich Skydad nie ma, O!!!! Pozdrowionka Fil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siejest Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.11.06, 18:12 Hej, bez paniki ;) Snieg napewno bedzie w drugiej polowie grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.dzi.vectranet.pl 11.11.06, 11:00 Coś mi sie wydaje ,że w tym miesiącu zima nie nadejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edena Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.rit.reuters.com 15.11.06, 08:27 Witam, Wyjezdzam 8 do Wloch i MAM nadzieje, ze beda jako takie warunki. Podobno w Val di Sole juz szusuja. Jezeli ktos ma wiecej informacji na temat sniegu we Wloszech, to niech da znac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.dzi.vectranet.pl 15.11.06, 15:15 Skąd takie informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kornel113 Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach 15.11.06, 16:22 TO są nieprawdziwe informacje. Wystaczy wejść na webcam w Tonale. Trawa po horyzont i jakieś stare placki sniegu, chyba z zeszłego roku he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edena Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.rit.reuters.com 16.11.06, 08:40 Tez wydaja mi sie to niemozliwe :-/. Zapewniala mnie o tym Pani z biura podrozy, wiec informacja raczej malo wiarygodna, chociaz......bardzo chce w to wierzyc ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.fornfyndet.se 16.11.06, 12:10 Ostatnia dlugotermonowa prognoza zrobiona przez synptykow kanadyjskich mowi ze zima bedzie ciepla i prawie bezsnioezna.Mowea o kontynencioe amerykanskim. pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuza Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach IP: *.abcdata.pl 16.11.06, 12:12 hmm a to nie jest tak że jak u nich ciepło to u nas zimno ;)) i na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
1web Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach 16.11.06, 12:13 wszędzie mozna zajrzeć. Wystarczy wpisać w google poszukiwany rejon www.passotonale.it/ing/webcam.asp Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Afryka 16.11.06, 12:49 Nie smiejcie sie ;) jest takie panstewko otoczone przez RPA ( zapomnialem jak sie nazywa ) ale mozna cacy na nartkach smigac. Ceny niestety jak w Europie, tybylcy zarabiaja jednak afrykansko :( Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Afryka 16.11.06, 12:52 Ta afryka nawet ciekawy temat www.laserer-alpin.at/cms/index.php? option=com_content&task=view&id=104&Itemid=120 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Coś kiepsko ze śniegiem w Alpach 16.11.06, 15:21 No a zkad ma to sypac nie z takiego nieba: www.zamg.ac.at/index.php3?xmlval_ID_KEY[]=0171&xmlval_SEL_ID_KEY[]=0171&xmlval_PARENT_KEY[]=0161&xmlval_OPEN[]=010&xmlval_LINK_TYPE[]=main&xmlval_CONT_TYPE[]=single&xmlval_OPEN[]=010 Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś