Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poziom narciarskich umiejetnosci

27.12.06, 14:56
    Znowu mamy cos nowego - starego,
    ma to autora? czy to jest przekopiowany "gotowiec"
    z autorem mozna podyskutowac, "gotowiec" do kosza
    pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: al-fredo Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: *.pools.arcor-ip.net 27.12.06, 17:51
        ciszaaaa lepiej o pie..ch gadac
        gdyby nie wiadomo o co chodzi
        to link:fotonarty.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?11,2006
        • Gość: Jozzo Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: *.dsl.bell.ca 27.12.06, 18:17
          No ale tak naprawde to o co ci chodzi?
          Podzial jak podzial calekim niezly.
          Mozna to szatkowac na drobniejsze czesci w celach
          szkoleniowych. Ale to nie bylo celem autora.
          Mysle ze ten podzial jest calkoem do rzeczy.
          Masz jakis z tym problem to go wykaslaj.

Jozzo
          • Gość: al-fredo Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: *.pools.arcor-ip.net 27.12.06, 18:34
            Jozzo super! wiesz co nie bylo celem autora - gratuluje
            a moze by tak odwrotnie? /co bylo jego celem "wykaslac"/
            • wrb1 al-fred 27.12.06, 19:08
              Nie mam nic przeciwko temu, aby to zmodyfikować. Jezeli masz jakies ciekawe
              propozycje to napisz tu na tym forum, lub skomentuj to tam gdzie to jest (bo też
              mozna). Forum to forma otwarta, zawsze można coś zasugerować swojego.
              • Gość: Jozzo Re: al-fred IP: *.dsl.bell.ca 27.12.06, 21:50
                Nic nie zmieniaj on poprostu wstal lewa noga i probuje przeciagnac
                kota pod wersalka. a ze to nie taki latwe wiec czepil sie twojego bloga.
                Najpierw niechsam cos konkretnego powie lub wykasla a potem podyskutujemy./

Jozzo
                • ortodox ...jednonogi al-fredo? 27.12.06, 22:24
                  ... a kiedyś wstał prawą?
                  Zachodzi poważne podejrzenie, że ma tylko jedna - lewą nogę ;)
                  Al-fredo, żeby temu zaprzeczyć, możesz i pokazać swoja fotę na fotoforum. Przy
                  okazji pokażesz prawidłowa postawę narciarską, ubiór i właściwa koordynacje
                  ruchów,
                  pozdro.
        • Gość: kuza Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 19:21
          jesli sie nie myle to jest kopia- widzialem juz to gdzies wczesniej
          o juz mam
          www.skiforum.pl/showthread.php?t=1704
          podział sensowny,nie rozumiem co tu jest do dyskusji? ten wątek to jakaś
          ankieta? nie kumam...
          • Gość: o_andrzej Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: 83.175.180.* 27.12.06, 22:31
            Tez widzialem go na skiforum. Szkoda, ze wystawiajacy go tam, jak rowniez Witek,
            nie informuja o tym, ze nie jest to pomysl oryginalny. Prawdopodobnie na
            skiforum tez ktos skopiowal z innej polskiej strony, a pierwowzor pochodzi z
            jakiegos angielskojezycznego zrodla. Nienajlepszy ten podzial. Od 1 do 4 to
            wlasciwie program na jednen dzien dla zdolnego ucznia. Duzy skok pomiedzy 7 i 8.
            Dla niektorych na ladnych kilka lat :). Nie wiadomo dlaczego poziom 9 zawiera
            jazde w terenie nieprzygotowanym. Niektorzy jezdza wylacznie po trasach ubitych,
            bo offroad ich nie pasjonuje. Itd, itd. Mozna wiec ponarzekac, ale krytykujac
            warto by zaproponowac wlasny, lepszy podzial. A na razie lepszy wrobel w garsci.
            Na skiforum ludzie, pytajac o rade, czesto wymieniaja na jakim poziomie, wg
            niniejszego zestawienia, sie znajduja. Bardzo ulatwia zycie.
            • Gość: smiglostopy Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: *.dyn.optonline.net 27.12.06, 23:59
              > Duzy skok pomiedzy 7 i 8
              > Dla niektorych na ladnych kilka lat :)

ojciec andrzej jak zwykle bardzo madrze pisze;)
              wiekszosc osob (hmm, w tym takze i ja) pewnie okresli swoje umiejetnosci na 7.
              czesc ze skromnosci, inni troche na wyrost. wydaje mi sie, ze wlasnie ta
              kategorie mozna byloby rozbic na 2-3 podkategorie.
            • wrb1 andrzej 28.12.06, 12:40
              Widzialem to gdzieś w oryginale angielskim, ale za żadne skarby swiata nie mogę
              tego teraz znaleźć.
              Nie jest to dokładna kalka ze skiforum (trochę to zmodyfikowalem), ale jestem
              jak najbardziej za tym, aby to dalej ulepszać i temu może naturalnie sluzyć ten
              wątek. A rzeczywiście gdy już wspólnie ustalimy jak to powinno wyglądać to
              zawsze można tam będzie odesłać pytającego o cokolwiek uczestnika, aby się
              określił co do swoich umiejętności i rzeczywiście ułatwi to udzielanie rad.
      • Gość: al-fredo Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: *.pools.arcor-ip.net 27.12.06, 23:51
        ortodoxie fajtlapo
        jak na razie wystarczy twoja karykatura
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,393847,2,15.htmlpozdr
        • Gość: o_andrzej Re: Poziom narciarskich umiejetnosci IP: 83.175.180.* 28.12.06, 00:13
          > jak na razie wystarczy twoja karykatura

Ja tam zadnej fajtlapy nie widze. Widze natomiast calkiem sympatycznego
          jegomoscia, po ktorym zupelnie nie widac zacietrzewienia i nieprzejednania jakze
          czesto ujawnianego tu na forum. No i kasku nie nosi. Tak jak ja. :) Czekamy na
          Twoje zdjecie.
        • juta33 Al-fredo!!! 28.12.06, 00:17

..... jesteś! Policz dobrze ilość kropek. Mam nadzieję, że Twój nick nie
          pochodzi z Fredry?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka