Gość: Skyddad IP: *.fornfyndet.se 29.12.06, 19:49 Konczy sie druga runda zjazdow.Oto aktualne i wyniki samo sie ponawia; www.eurosport.co.uk/alpineskiing/semmering/2006-2007/livefullpage_mtc167622.shtml Pzdr.Sky Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zolv Re: WCup Semmering - Slalom Women IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:50 chyba nikt tego nie oglada :( PRZECIEŻ POLKA ZAJĘŁA 12 MIEJSCE!!! a nikt sie nie cieszy :( BRAWO BRAWO BRAWO pani Kasiu. Mam nadzieje ze to jeszcze nie jest najlepsza pozycja w tym sezonie :) :) :) pzdr zolv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: WCup Semmering - Slalom Women IP: *.dzi.vectranet.pl 30.12.06, 00:12 Widziałem widziałem, wszystkie zawody oglądam, a które mogę to także na żywo. Drugi przejazd polki bardzo ładny.Pani Kasia miała 6 czas drugiego przejazdu.Rewelacja. Mi jednak najbardziej podobała się jazda chorwatki Jalusic, 2 czas przejazdu drugiego.Ostatecznie 4 pozyzja.Poprostu przefrunęła ten slalom. Zettel po swojemu , czyli bosko. Odpowiedz Link Zgłoś