Gość: gogo IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 13:20 Co sądzicie? Wyjazd zaklepany w styczniu.Znajomi byli w zeszłym roku i wrócili zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: Val Senales-Maso Corto 09.11.07, 14:38 Zdecydowanie za mało tras, jak na tydzień i sporą odległość, a karnet wcale nietani. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek M Re: Val Senales-Maso Corto IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 18:05 no i po co w styczniu na lodowiec na kilka tras,jak można pojezdzić i za mniejsze pieniądze i w większych rejonach,nie wspominając już o możliwych temperaturach w styczniu na takich wysokościach,na -32 stopnie tez można trafić... a wtedy alternatywy żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Val Senales-Maso Corto 09.11.07, 18:42 Dokładnie, a w styczniu można przebierać w ciekawych ofertach jak w ulęgałkach ... . pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Val Senales-Maso Corto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 11:59 Maso Corto - oczywiście że warto, karnet wcale nie taki drogi (123 euro 6 dni), a zabawa nie tylko na stoku, taka jak nigdzie indziej ! Ale fakt, lepiej jechać wtedy ,gdy gdzie indziej nie ma śniegu (listopad,kwiecień, maj), bo traski super, ale tylko 37 km. Byłam w zeszłym roku jesienią i świetnie się bawiłam, jazdy jak na tę porę roku też trochę było Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Val Senales-Maso Corto 12.11.07, 14:31 Raczej 141,5€ lub 175,5€ na 6 dni za 35 km (w tym spora część to trasy biegnące obok siebie) to nie mało. Dla porównania za nieco niższą cenę Civetta oferuje autentyczne 80km tras, a za podobną cenę w Val di Fassa można skorzystać z 90km tras w kilku różnych ośrodkach. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Val Senales-Maso Corto IP: *.crowley.pl 12.11.07, 10:35 To prawda że w tym czsie można gdzie indziej poszaleć na śniegu.Byłem w Maso Corto i było super.Jedź . Widoki przecudne.Trasy OK.Pozdrawiam. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś