Gość: krytsian IP: *.dzi.vectranet.pl 30.12.07, 13:54 Jak myslisz, bedzie coś z tych zapowiadanych opadów od środy czwartku w dolomitach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: Do Starucha 30.12.07, 15:17 popatrzylem na prognozy. Na razie wyglada to kiepsko. Opady raczej we czwartek (niz we srode). Na razie wyglada na 5 cm nowego sniegu. Moze pozniej dopada, z koncem tygodnia. Pokrywa w Val Gardenie rzeczywiscie smutna (a oni nie oszukuja) 30 cm na dorze 15 na dole. No, przykro :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.dzi.vectranet.pl 02.01.08, 22:19 Chyba spadnie tego sniegu troche wiecej w najbliszych dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 02.01.08, 22:51 no tak, weekend wyglada troche lepiej, niz to wygladalo 2 dni temu. Na razie to w Dolomitach tylko sztuczny snieg i obok tras trawka. jeno krowek brakuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
filomena1 Re: Do Starucha 03.01.08, 08:15 a tu w południowych Alpach też mogłoby dopadać. Czuję ten śnieg od wczoraj w kościach. Dopada napewno. Póki co trasy są twarde. Nie lubie jeżdzić po betonie. A w Zermatt kupa luda, prawosławne święta sie zaczeły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.dzi.vectranet.pl 03.01.08, 08:28 Poludniowe dostana wiecej niz polnocne. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 09.01.08, 21:48 o ile mnie pamiec nie myli, to Ty wnet ruszasz. Masz farta! Bedziesz mial swiezutki opad. Sobota wyglada groznie. Ma byc z 30 cm swiezego sniegu. obus tylko jakos dojhechal. wez dobre lancuchy, lopatke i piaseczek. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.gprs.plus.pl 09.01.08, 22:23 Nie mylisz się.Wyjezdzam w piatek na noc.Faktycznie mozliwe ze spadnie sporo sniegu.Nie wiem czy mam farta ,bo w tygodniu tez ma padac.Oby nie za duzo.Myslisz ze moga byc problemy z dojazdem? Staruch ,mozliwe zeby caly tydzien byla sniezna pogoda w dolomitach? miales tak kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 09.01.08, 22:43 tak malo prawdopodobne, ze prawie niemozliwe. Nie martw sie. Musi byc slonce, choc pewnie nie caly czas. Milych szusow. Moze jakas relacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.gprs.plus.pl 09.01.08, 23:15 Oczywiscie ze bedzie relacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.171.115.90.crowley.pl 10.01.08, 11:18 Skad masz info o wielkosci opadow sniegu ?Z jakiej strony www te 30cm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniosenior Re: Do Starucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 12:38 Witam. Nie wiem w który rejon się wybierasz ale wejdź sobie np na www.fassa.com po lewej stronie będziesz miał weather jak klikniesz potem tylko wybierzesz sobie miescine i poniżej będą prognozy ile spadnie śniegu w poszczególne pory dnia. Przewidują największe opady w piątek i sobotę. W sumie może jakieś 30cm świeżego puchu spaść. A tak apropo jadę w Dolomity 10 raz w tym roku i najgorszą pogodę jaką miałem to 3 dni padało śnieg i deszcz na zmianę na tygodniowy wyjazd , więc zawsze trafisz na parę słonecznych dni! Szczęśliwej podróży Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 10.01.08, 12:42 ja to tak z grubsza rzucilem. Tu www.wetterzentrale.de/pics/MS_105465_g05.png jest nawet wiecej, ale beda duze lokalne roznice. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 10.01.08, 17:10 tutaj www.snow-forecast.com/resorts/Arabba/3day/top masz nawet 39 cm, ale oni zawsze przesadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.171.115.90.crowley.pl 10.01.08, 17:46 Masakra. nie potrzebuje az tyle sniegu.Mam nadzieje ze az tyle nie spadnie. Fakt faktem ładnie pewnie beda wyglodac dolomity po takim opadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 10.01.08, 20:07 marudziles, ze za malo, to teraz bedziesz mial za duzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 jak Ci sie to podoba? :-) 11.01.08, 09:36 www.snow-forecast.com/resorts/Arabba/3day/top a tu bardziej powsciagliwie www.arpa.veneto.it/bollettini/htm/dolomiti_meteo.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena1 genua niż :-) IP: *.62-81.cust.bluewin.ch 11.01.08, 09:42 ma przynieść mnóstwo śniegu, jak mnie zasypie to po uszy..... to wam opiszę. Póki co piękna "lampa ". Pozdrówka z środka Alp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.171.115.90.crowley.pl 11.01.08, 09:57 Nabrak sniegu w sumie nie narzekalem.Na noc wyjazd i jutro pewnie nie bez problemow jazda po alpach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś