Gość: piotr IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 23:09 i tylko na gorsze.bałagan,nikt nic nie wie.odnoszę wrazenie,że ceny też ciut wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też Piotr,jak ty Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 16:10 Mieszkam na Kabatach.w Hicie butelki i skrzynki od piwa i napojów wymieniano bez żadnego kwitka.Przyjeżdżałeś,sprzedawałeś flachy,a potem kupowałeś na hali.Tylko,że pełne.Komuś z tych angoli to przeszkadzało.Teraz trzeba pokazać kwit kasowy.A ponieważ go nie mam,choć kupiłem je w Hicie,to Tesco sugeruje mi bym se je wsadził w d.....Jest to najlepszy przykład twierdzenia,że gorsze wypiera dobre.Tesco - Hita.Na hali też nikt nic nie wie.Produkty,które były,zostały wycofane.Są inne.Ciężko ocenić wzrost cen.Choć jak i ty sądzę,że wzrosły.No cóż.Wypada przeprosić się z Geantem,bo do Auchan jest za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomadka Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.waw.cdp.pl / *.gov.pl 06.01.03, 14:01 Zgadzam się z wami w 100%. Burdel jest nie z tej ziemi, brak towarów, które kiedyś były... dużo uboższa oferta i ceny wyższe !!! Nikt nie panuje nad tymi wszystkimi zmianami. Szkoda spokojnego, czystego i taniego niemieckiego Hita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.polbox.pl / 213.241.38.* 10.01.03, 18:33 Wcale się z Wami nie zgadzam. Mieszkam na Jelonkach i dopóki Hit był Hitem, chodziłam tam z największym obrzydzeniem, tylko dlatego że był blisko. Z niecierpliwością czekałam na otwarcie Auchan na Górczewskiej. Jednak po przejęciu przez Tesco zniknęło większość nieprawidłowości. Rozkład półek stał sie bardziej przyjazny, jest czyściej, mimo że sprzątacze nie najerzdżają swoimi maszynami na klientów. Co do cen to są one moim zdaniem znacznie niższe - świadczy o tym chociażby grubość gazetki promocjnej i ilość produktów firmowych Tesco, które są zawsze znacznie tańsze. W dawnym Hicie gazetka liczyła w porywach 4 strony - teraz jest grubsza. A produktów firmowych wcale nie było. Dlatego nie chodzę do Auchan (ale to jest temat na dłuższą wypowiedź) tylko do Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Tesco zastąpiło Hita 22.01.03, 14:20 Też robię zakupy w Hicie (Tesco) na Bemowie. Może i sklep jest bardziej zadbany, ale ceny niestety wyższe. Zawsze sprawdzam paragon kasowy i nawet w ciągu tygodnia widzę różnicę w cenach niestety :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIP Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.chello.pl 31.01.03, 19:53 Gość portalu: Maja napisał(a): > Wcale się z Wami nie zgadzam. Mieszkam na Jelonkach i dopóki Hit był Hitem, > chodziłam tam z największym obrzydzeniem, tylko dlatego że był blisko. Z > niecierpliwością czekałam na otwarcie Auchan na Górczewskiej. Jednak po > przejęciu przez Tesco zniknęło większość nieprawidłowości. Rozkład półek stał > sie bardziej przyjazny, jest czyściej, mimo że sprzątacze nie najerzdżają > swoimi maszynami na klientów. Co do cen to są one moim zdaniem znacznie niższe > - > świadczy o tym chociażby grubość gazetki promocjnej i ilość produktów > firmowych Tesco, które są zawsze znacznie tańsze. W dawnym Hicie gazetka > liczyła w porywach 4 strony - teraz jest grubsza. A produktów firmowych wcale > nie było. > Dlatego nie chodzę do Auchan (ale to jest temat na dłuższą wypowiedź) tylko do > Tesco. Moim zdaniem jest akurat odwrotnie niż piszesz. Gazetki to sprawa drugorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercik Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.wp-sa.pl 15.07.03, 16:44 Gość portalu: też Piotr,jak ty napisał(a): > Mieszkam na Kabatach.w Hicie butelki i skrzynki od piwa i napojów wymieniano > bez żadnego kwitka.Przyjeżdżałeś,sprzedawałeś flachy,a potem kupowałeś na > hali.Tylko,że pełne.Komuś z tych angoli to przeszkadzało.Teraz trzeba pokazać > kwit kasowy.A ponieważ go nie mam,choć kupiłem je w Hicie,to Tesco sugeruje mi > bym se je wsadził w d.....Jest to najlepszy przykład twierdzenia,że gorsze > wypiera dobre.Tesco - Hita.Na hali też nikt nic nie wie.Produkty,które > były,zostały wycofane.Są inne.Ciężko ocenić wzrost cen.Choć jak i ty sądzę,że > wzrosły.No cóż.Wypada przeprosić się z Geantem,bo do Auchan jest za daleko. dodatkowo zawsze cholerne kolejki do kas ja już zrezygnowałem z tego szajsu wolę jechać do geanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIP Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.chello.pl 31.01.03, 19:55 Sporo wypowiedzi na temat Tesko czytałem na forum Warszawa-Ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś