Dodaj do ulubionych

Tesco zastąpiło Hita

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 23:09
i tylko na gorsze.bałagan,nikt nic nie wie.odnoszę wrazenie,że ceny też ciut
wyższe.
Obserwuj wątek
    • Gość: też Piotr,jak ty Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 16:10
      Mieszkam na Kabatach.w Hicie butelki i skrzynki od piwa i napojów wymieniano
      bez żadnego kwitka.Przyjeżdżałeś,sprzedawałeś flachy,a potem kupowałeś na
      hali.Tylko,że pełne.Komuś z tych angoli to przeszkadzało.Teraz trzeba pokazać
      kwit kasowy.A ponieważ go nie mam,choć kupiłem je w Hicie,to Tesco sugeruje mi
      bym se je wsadził w d.....Jest to najlepszy przykład twierdzenia,że gorsze
      wypiera dobre.Tesco - Hita.Na hali też nikt nic nie wie.Produkty,które
      były,zostały wycofane.Są inne.Ciężko ocenić wzrost cen.Choć jak i ty sądzę,że
      wzrosły.No cóż.Wypada przeprosić się z Geantem,bo do Auchan jest za daleko.
      • Gość: Pomadka Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.waw.cdp.pl / *.gov.pl 06.01.03, 14:01
        Zgadzam się z wami w 100%. Burdel jest nie z tej ziemi, brak towarów, które
        kiedyś były... dużo uboższa oferta i ceny wyższe !!!
        Nikt nie panuje nad tymi wszystkimi zmianami.
        Szkoda spokojnego, czystego i taniego niemieckiego Hita.
        • Gość: Maja Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.polbox.pl / 213.241.38.* 10.01.03, 18:33
          Wcale się z Wami nie zgadzam. Mieszkam na Jelonkach i dopóki Hit był Hitem,
          chodziłam tam z największym obrzydzeniem, tylko dlatego że był blisko. Z
          niecierpliwością czekałam na otwarcie Auchan na Górczewskiej. Jednak po
          przejęciu przez Tesco zniknęło większość nieprawidłowości. Rozkład półek stał
          sie bardziej przyjazny, jest czyściej, mimo że sprzątacze nie najerzdżają
          swoimi maszynami na klientów. Co do cen to są one moim zdaniem znacznie niższe -
          świadczy o tym chociażby grubość gazetki promocjnej i ilość produktów
          firmowych Tesco, które są zawsze znacznie tańsze. W dawnym Hicie gazetka
          liczyła w porywach 4 strony - teraz jest grubsza. A produktów firmowych wcale
          nie było.
          Dlatego nie chodzę do Auchan (ale to jest temat na dłuższą wypowiedź) tylko do
          Tesco.
          • czarodziejka1 Re: Tesco zastąpiło Hita 22.01.03, 14:20
            Też robię zakupy w Hicie (Tesco) na Bemowie. Może i sklep jest bardziej
            zadbany, ale ceny niestety wyższe. Zawsze sprawdzam paragon kasowy i nawet w
            ciągu tygodnia widzę różnicę w cenach niestety :((((
          • Gość: HIP Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.chello.pl 31.01.03, 19:53
            Gość portalu: Maja napisał(a):

> Wcale się z Wami nie zgadzam. Mieszkam na Jelonkach i dopóki Hit był Hitem,
            > chodziłam tam z największym obrzydzeniem, tylko dlatego że był blisko. Z
            > niecierpliwością czekałam na otwarcie Auchan na Górczewskiej. Jednak po
            > przejęciu przez Tesco zniknęło większość nieprawidłowości. Rozkład półek stał
            > sie bardziej przyjazny, jest czyściej, mimo że sprzątacze nie najerzdżają
            > swoimi maszynami na klientów. Co do cen to są one moim zdaniem znacznie
            niższe
            > -
            > świadczy o tym chociażby grubość gazetki promocjnej i ilość produktów
            > firmowych Tesco, które są zawsze znacznie tańsze. W dawnym Hicie gazetka
            > liczyła w porywach 4 strony - teraz jest grubsza. A produktów firmowych wcale
            > nie było.
            > Dlatego nie chodzę do Auchan (ale to jest temat na dłuższą wypowiedź) tylko
            do
            > Tesco.

Moim zdaniem jest akurat odwrotnie niż piszesz.

Gazetki to sprawa drugorzędna.
      • Gość: bercik Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.wp-sa.pl 15.07.03, 16:44
        Gość portalu: też Piotr,jak ty napisał(a):

> Mieszkam na Kabatach.w Hicie butelki i skrzynki od piwa i napojów wymieniano
        > bez żadnego kwitka.Przyjeżdżałeś,sprzedawałeś flachy,a potem kupowałeś na
        > hali.Tylko,że pełne.Komuś z tych angoli to przeszkadzało.Teraz trzeba pokazać
        > kwit kasowy.A ponieważ go nie mam,choć kupiłem je w Hicie,to Tesco sugeruje
        mi
        > bym se je wsadził w d.....Jest to najlepszy przykład twierdzenia,że gorsze
        > wypiera dobre.Tesco - Hita.Na hali też nikt nic nie wie.Produkty,które
        > były,zostały wycofane.Są inne.Ciężko ocenić wzrost cen.Choć jak i ty sądzę,że
        > wzrosły.No cóż.Wypada przeprosić się z Geantem,bo do Auchan jest za daleko.

dodatkowo zawsze cholerne kolejki do kas ja już zrezygnowałem z tego szajsu
        wolę jechać do geanta
    • Gość: HIP Re: Tesco zastąpiło Hita IP: *.chello.pl 31.01.03, 19:55
      Sporo wypowiedzi na temat Tesko czytałem na forum Warszawa-Ursynów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka