desperatka345 Re: Najlepszy sklep internetowy 01.04.15, 12:46 Dla mnie zdecydowanie sklep polskiej marki Bialcon z damską odzieża. Dawno nie widziałam tak ładnych , modnych i niebanalnych ubrań bialcon.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.15, 13:43 Wg mnie sklepem godnym polecenia i zaufania jest Optilux.pl zamawiałam u nich okulary i wszystko w porządku,zawsze miła,fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_asnyk Re: Najlepszy sklep internetowy 15.07.15, 13:00 może macie jakiś dobry sklep ze sprzętem agd gdzie znajdę sprzety panasonica? Chodzi mi o to zebt to był sprawdzony sklep, słyszalam ze jest nawet o 200 zł taniej ale boje się że sprzęt może być uszkodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.15, 17:19 Polecam Rosanto.pl zamawialiśmy u nich artykuły do wyposażenia domu i wszystko było w porzadku,miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynax91 Re: Najlepszy sklep internetowy 26.08.15, 11:57 Ja gorąco polecam foryou-collection.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.15, 15:00 Do tych adresów dobrych i uczciwych sklepów dopisuje także Optilux.pl gdzie kupowałem soczewki kontaktowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.15, 10:47 Do tego grona dopisuję również stronę Menua.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór akcesoriów militarnych i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.15, 14:15 A ja mogę polecić sklep DLX.com.pl zamawiałem u nich na święta prezent ( akcesoria do e-palenia) i nie było żadnych problemów,wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
helemelefele Re: Najlepszy sklep internetowy 13.01.16, 13:00 a ja bardzo lubię rabarbar.bialcon.pl/ świetne ubrania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oleg1987 Re: Najlepszy sklep internetowy 04.03.16, 10:57 Polecam Szeregi.pl często zamawiam u nich artykuły survivalowe,miłą i fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
debora67 Re: Najlepszy sklep internetowy 16.03.16, 13:31 Skoro każdy chwali swój ulubiony sklep to i ja też pochwalę www.merg.pl/, w którym kupujemy obuwie, a najczęściej oczywiście dla dzieci, które bardzo szybko wyrastają ze wszystkiego. Co mogę powiedzieć bardzo dobra jakość materiałów i wykonanie, co dla mnie jest bardzo ważne jako matki, a druga sprawa miła, rzetelna obsługa na czacie na żywo, gdzie zawsze uzyskam fachową informację. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaandrzeja Re: Najlepszy sklep internetowy 21.03.16, 17:51 A ja niedawno odkryłam fajny sklep internetowy pl.jollychic.com/, zamówiłam sobie tam sukienkę, torebkę i buty. Tylko czeka się na przesyłkę jakieś 16 dni, ale nie ukrywają tego, bo to jest sklep z Chin, jednak prowadzony jest przez Polskiego operatora, więc i kontakt nie jest utrudniony. Nie wiem jak inni, ale ja go polecam :) agatkaandrzeja.blogspot.com/2016/03/sukienki-na-wesele.html Odpowiedz Link Zgłoś
debora67 Re: Najlepszy sklep internetowy 23.03.16, 11:33 Teraz przez internet można kupić wszystko, ale ja ograniczam się jednak do zakupu ubrań i galanterii. Kiedyś koleżanka poleciła mi emanzana.pl/ i po paru zakupach zdobyli moje zaufanie, przede wszystkim jakością materiałów i niezwykłą dbałością wykonania, a przy tym ceny wcale nie są wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
46olka Re: Najlepszy sklep internetowy 28.04.16, 13:10 A ja lubię www.podusie.pl, mają bardzo dobre jakościowo produkty. Są oryginalne i starannie wykonane, szczególnie pościele i wyroby wełniane -super! Odpowiedz Link Zgłoś
izazalew Re: Najlepszy sklep internetowy 29.09.16, 07:47 Mój ostatnio faworyt na którym się nie zawiodłam to sklep z butami shoe4u.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
izazalew Re: Najlepszy sklep internetowy 29.09.16, 09:32 Kupowałem tez ostatnio w LpElektronik nowe słuchawki, sklep na medal a słuchawki superowe www.lpelektronik.com/sluchawki/9389-sluchawki-nauszne-krugermatz-street-2-power-bass--5901890020497.html Odpowiedz Link Zgłoś
gazelka24 Re: Najlepszy sklep internetowy 19.11.17, 00:28 moim faworytem wśród sklepów internetowych jest netmoda.pl. Jest to sklep z modną, dostępną dla każdego pod względem cenowym odzieżą. Sprzedawane przez nich produkty mają fajną jakość, a to war dostaję zawsze zgodny z opisem podanym na stronie, za to ich lubię ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaS Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.korbank.pl 11.02.18, 20:19 Ja uwielbiam Madamebutik.pl i Selfieshop.pl - maja świetne ubrania, dobra jakość. Robilam tam już kilka razy zakupy i nigdy się nie zawiodłam. Nie mają tylko rozmiarów na modelki xs. CO mi sie bardzo podoba. A sukienki zawsze kupuję w Illuminate i też jakość super. Odpowiedz Link Zgłoś
sandzia987 Re: Najlepszy sklep internetowy 15.02.18, 13:51 Jeśli chodzi o sklep z odzieżą damską to polecam www.modnapolka24.pl Mają fajne sweterki, bluzy, koszule, t-shirty. Często nowa kolekcja, modnie, tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
eifa Re: Najlepszy sklep internetowy 26.02.18, 15:43 Ja bardzo lubię Teletorium, bo jeszcze ani razu się na nich nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rokitta Re: Najlepszy sklep internetowy 25.03.18, 20:03 Też jestem z niego całkiem zadowolona, mają czasem fajne gadżety. Odpowiedz Link Zgłoś
katixx Re: Najlepszy sklep internetowy 28.03.18, 11:24 Jeżeli szukasz butów , w tym polskiej produkcji to sprawdź sklep www.trendybuty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.play-internet.pl 28.09.18, 18:56 Najlepszy sklep internetowy to dla mnie Ferguson.pl gdzie często zamawiam elektronikę, profesjonalna obsługa i niższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.tom Re: Najlepszy sklep internetowy 24.11.20, 22:45 Ja już od dawana robię codzienne zakupy online w sklepie leclerc24.net.pl. Jest to bardzo wygodna forma zakupów i nigdy się nie zawiodłem na tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś