Gość: gosc nie polecam bonprixa IP: *.rev.pro-internet.pl 19.01.11, 14:16 Nie polecam bonprixa. Zamówiłam towar, dostałam potwierdzenie przyjęcia zamówienia. Kiedy minęły 2 tygodnie zapytałam mailowo, co z moją sukienką. Brak odpowiedzi. Zapytałam po 2 dniach ponownie. Otrzymałam odpowiedź, że zamówienia nie uda się zrealizować na ważny dla mnie dzień, na który potrzebowałam mieć tę sukienkę (26 dni po złożeniu zamówienia). Więc zrezygnowałam. Zapytałam, gdzie mogę wyrazić swoją opinię na temat sklepu, nie dostałam odpowiedzi na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_amelia Re: bon prix porażka 20.02.11, 19:48 Fakt ze bon prix ma rozmiarowke zawyzona jest znany od lat, jeszcze zanim nastala era sklepow elektronicznych i sprzedawali przez katalogi. Więc nie wiem czemu sie Pani dziwi. To ze ubrania niepasujace sie zwraca tez jest norma... Zawsze mozna zrezygnowac... Czytam tak juz kolejny watek i przemyslenei mam ogolne - na temat kazdego sklepu znajda sie opinei pochlebne i nie. A wszystkim nam trosze czasem brak dystansu i spokoju. Sama tez sie uniose jak zamowie cos a potem dostane nei to co bym chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
maki-chan Re: bon prix porażka 21.02.11, 21:08 nie mam złych doświadczeń z bon prix ale ich minusem jest to że tą samą kolekcje mają cały rok! i czasami takie workowwate rzeczy ze aż strach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: bon prix porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 20:10 Robię zakupy w bon prix,prawda,że nie wszystkie są udane,np.kupiłam córce 2 sukienki i wysłałam za granicę,niestety musiała zwężać,ponieważ nie mogłam odesłać.Dla siebie kupiłam również 2 sukienki,niestety jedna nie bardzo,ale dzisiaj otrzymałam kurtkę,jest super i rozmiar równierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZCZAROWANA Odradzam zakupy w bon prix IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.11, 13:21 Jak opisać zakupy przez Bon Prix? Przy pierwszym zamówieniu wszystko pięknie. W ciągu 3 tygodni dostajesz paczkę. Zachwycona zapisujesz się do klubu i wydaje Ci się, ze klubowicze będą dobrze traktowani. ~Nic bardziej mylnego! Kolejne zamówienia to już walka... A jak masz jakieś zastrzeżenia, to już tragedia. Polityka jakości jak za komuny! Nie realizują pełnych zamówień. Można zamówić coś, co nie istnieje. A na paczkę czekasz miesiącami. Dzwonisz do nich kilka razy, a za każdym razem słyszysz to samo "Paczka dojdzie w ciągu 4 tygodniu". Parodia, a nie sklep! Bezczelne podejście do klienta. Wprowadzanie klienta w błąd! Drogie Panie, odradzam bon prix!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZASKOCZONA Re: Odradzam zakupy w bon prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 11:57 Ja też odradzam BON PRIX !!!! Wszystkie ciuchy to CHIŃSZCZYZNA !!!!!!!! Wiem bo tam pracowalam, niema nic polskiego. Atmosfera do d..., ludzie tam są tak beszczelni, hamscy, wulgarni, perfidni, w zadnej pracy tak chlodno do mnie ludzie nie podchodzili, a tutaj niby gadaja z Toba usmiechaja sie do Ciebie a za chwile Ci dupe obrabiaja, A W SZCZEGOLNOSCI TAKA GRUPA, CO JEJ GRUPY BRZUCH Z ROZSTEPANI NIEDOSC ZE WYLEWA SIE ZE SPODNI TO WISI JAK NIEPOWIEM CO, OHYDAAAAA !!!!!!!!!!!! Wszystkie brygadzistki i pracownicy tak dupe sobie nawzajem liza i kierowniczka by zostac tam jak najdluzej, to jest jakis koszmar tam pracowac, smieja sie z Ciebie, traktuja jak smiecia !!!!!!!!!!! NIE POLECAM ZAKUPOW W TYM SKLEPIE, SAMA CHINSZCZYZNA, DUZE ROZMIARY JAK DLA SLONIA, NIE POLECAM TAM PRACY NIKOMU, ODRADZAM !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neurologopedazakopane Re: bon prix porażka 27.04.11, 08:39 Wczoraj dostałam przesyłkę i wielkie rozczarowanie(...) pięć szmatek... Materiał najniższej jakości (nawet w sklepach już kilkanaście lat nie widziałam ubrań z tego typu gatunku materiałów). Ponadto niestaranne szycie, wystające nitki, i rozmiary zawyżone o co najmniej dwa numery. Nie dajcie się skusić na piękne fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eash Re: bon prix porażka IP: *.18.25.213.easy-com.pl 04.11.11, 08:20 ja również odradzam zakupy w tej firmie. w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy zamawiałam rózne rzeczy kilkakrotnie - dwie eleganckie sukienki, dżinsy, dwa swetry, kilka bluzek, letnią sukienkę. znaczną część odsyłałam, tracąc koszt przesyłki (podwójny). rozmiarówkę mają przeważnie zawyżoną, choć zdarzały mi się rzeczy za ciasne (mimo, że w teoretycznie prawidłowym rozmiarze). często się zdarza, że egzemplarze tego samego ubrania, które są teoretycznie w tym samym rozmiarze, w rzeczywistości znacznie się różnią - zamówiłam np. dwa swetry w rozm. 44, jeden brązowy, drugi czarny, takie same. przysłali mi jeden dużo na mnie za ciasny (wyglądał mi na 40), a drugi wielki jak wór (na oko- jakieś 48), na obu byla metka 44... choć nie jestem osobą bardzo wysoką (168cm wzrostu), większość ubrań z bon prix jest na mnie za krótka - nogawki spodni czy dół długich spódnic kończy się na wysokości kostki lub tuż nad nią, podczas gdy powinien kończyć się w okolicach podeszwy. materiały pozostawiają wieledo życzenia - szybko płowieją, bardzo farbują, rozciągają się, są wyjątkowo nietrwałe, nawet jak się pierze tak jak ja, w 30 stopniach w programie "delikatne". na przesyłkę czeka się zazwyczaj długo, przynajmniej 3 tygodnie - zamawiam często inne rzeczy w różnych internetowych sklepach: odzież ciążową w Torelle, książki i płyty w Gandalfie czy Merlinie, sprzęt wędkarski w Inselu, sprzęt elektroniczny na Electro i in. i tutaj termin przesyłki wynosi zawsze 2-3 dni (od momentu złożenia zamowienia do odebrania przesyłki od listonosza czy kuriera). ubrania są też takie jakieś... nieforemne. zwykle bardzo szerokie w pupie i ramionach (i mówi wam to osoba wcale nie szczupła!), takie workowate. raz zdarzyło mi się, że przysłano mi rzecz całkiem inną, niż zamawiałam - zamiast biało-czarnej sukienki dostałam wzorzystą rozciągliwą tunikę, całkiem bez sensu :/ dwa razy zdarzyło mi się zamówić rzecz, której już nie było w magazynie - mimo, że zamawiam w internecie, gdzie aktualizacje powinny być robione na bieżąco. ogólnie ze wszystkich rzeczy zamówionych w tym sklepie - a było ich kilkanaście - w miarę dobrej jakości mam jedną sukienkę, taką klasyczną czarną "apelową), w niej chodzę od roku, jest ok, choć na zdjęciu w katalogu wyglądała o niebo lepiej... pozostałe - do kitu i nie warte swojej ceny. ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: bon prix porażka IP: *.acn.waw.pl 25.08.11, 20:02 właśnie dzisiaj byłam na poczcie i odesłałam bluzkę - nawet całkiem fajna tylko niestety za mała; wszyscy narzekają na zawyżone rozmiary, a ja zamówiłam normalnie swój rozmiar (noszę 38 więc zamówiłam 36/38) i bluzka okazała sie za ciasna w biuście; razem z bluzką zamówiłam sweterek w tym samym rozmiarze i jest idealny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: bon prix porażka IP: *.fucio.net 10.09.11, 23:53 Macie chyba wszyscy jakiegoś pecha,ciuchy jakie są jakościowo można sprawdzić on line jest opcja wideo i powiększenie,po drugie jak już wiadomo jest dostępna tabela rozmiarów i wg niej należy zamawiać,oprócz tego na str on line są opinie konsumentek gdzie można zapoznać się z opiniami na temat różnych ofert.Rozmiary są zawyżóne ale tylko te łamane,czli ja np noszę coś ok 40 czasem 38 a pasują mi ciuszki 36/38 a tak to normalnie 38 jest jak 38.Jestem stałą klientką od 3 lat i bardzo sobie chwalę,kupować trzeba to czego się jest pewnym bo obrazek obrazkiem a rzeczywistość rzeczywistościom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: bon prix porażka IP: *.182.3.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.09.11, 16:21 Nigdy z zakupu w bon prix nie byłam zadowolona: jakość okropna , rzeczy bezużyteczne. Ostatni raz dokonałam tam zakupu - wkładek do butów, szybki powiększającej i młynka do pieprzu niestety wszystko wyrzuciłam do kosza !!!! Wkładki nie wiem do czego służyły, szybka pogarszała widzenie a nie polepszał, młynek był - plastikowy?. Jakość proponowanych rzeczy w tym odzieży gorsza od chińskich, mam pecha czy co? nikomu nic z wysyłkowego nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: bon prix porażka IP: *.gdynia-laczpol.mm.pl 26.09.11, 15:17 sukienki i bluzeczki :lamowki bez lamowki.material szmaciany. nocne koszulki zamiast sexowne-po praniu okazaly sie ciezkie -na szmatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedra Re: bon prix porażka - NIE IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 11:23 Ja się nie zgadzam z tymi opiniami, może już sobie wyrobiłam oko na towary z BP:) OD dawna nie trafiłam szmiry, choć początkowe wpadki się zdarzały. Teraz jestem zadowolona, nie mam czasu na zakupy w sklepach stacjonarnych, więc zdaję się niemal całkowicie na sklepy typu Bon Prix. Jakość nawet dla mnie, a jestem wymagająca, jest ok, można trafić niektóre pomysłowe całkiem stroje, generalnie polecam. Choć trzeba się w tych zakupach trochę wyrobić:) Paczka przychodzi do ok 5 dni- zawsze(!), jeżeli się jednorazowo zamawia większą ilość to i koszty zwrotu naprawdę się rozkładają i nie stanowią żadnej bariery. Obsługa też ok. Nie narzekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
alkuslive Re: bon prix porażka 06.11.11, 14:06 Ładnie wszystko wygląda na zdjęciach, a w rzeczywistości... Koszmar, okropne mateirały, a jak już się zorientowałam których tkanin nie chcę, to okazało się, że połowy pozostałych produkótw nie ma. Przydałaby się też nieco bogatsza oferta ubrań ciążowych - choć i tak nie wiem czy jeszcze kiedyś coś zamówię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bon prix porażka IP: *.ambergold.eu 02.01.12, 19:44 Witam, Również nie polecam. Zamówienie złożyłam 18-11-2011 r (prezent na święta dla siostry) i nadal nie ma przesyłki masakra. Jak zadzwoniłam na infolinie Pani przekazałam ze nie ma problemu mogę zrezygnować z zamówienia. totalna olewka, nie szanują klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: bon prix porażka IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 12.01.12, 20:44 a jak sie tam płąci??? przy odbiorze? nigdzie nic nie pisze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: bon prix porażka IP: *.acn.waw.pl 13.01.12, 18:26 płaci się przy odbiorze, u nich przesyłki są tylko za pobraniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: bon prix porażka IP: *.acn.waw.pl 13.01.12, 18:32 a ja tydzień temu zamówiłam dwa sweterki, bo miałam kod rabatowy do wykorzystania, wczoraj dostałam maila od pani z obsługi klienta, że jeden z nich jest już niedostępny i pytała, czy chcę ten drugi, czy rezygnuję z zamówienia; jak na bon prixa, to raczej szybko się do mnie odezwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pettitka33 Re: bon prix porażka IP: *.piekary.net 06.02.12, 17:40 Hej! Moja mama zakupiła kilka rzeczy z katalogu bo nosi dość duży rozmiar 50 a takie modne fasony ciężko dostać w sklepie.z rzeczy z katalogu zadowolona choć trzeba zamówić mniejszy na nią 44/46.ale ostatnio znalazłam na allegro kilku sprzedawców ,którzy handuja rzeczami z bon prix-nawet z najnowszych katalogów( rzeczy nowe z metkami w opakowaniu) i maja aukcje od 1 zł.Kupiłam tam mnóstwo rzeczy na licytacjach, gdzie zakupiłam sukienki do 25 zł(w katalogu od 99zł,nawet mają parę rzeczy w kup teraz tez za malutkie pieniądze.kupiłam kilka spodni za 15zł, 19 zł rurek(katalog 79) i wszystko jest rewelacyjne.rozmiary podane dokładnie na aukcji.Więc teraz kupujemy z mama tylko na allegro.Podaje nicki tych sprzedawców(wypróbowani) -JULNATA- dynia71 modana1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegromaniaczka Re: bon prix porażka IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 06.02.12, 20:19 ja też znam tych sprzedających, kupuje u dwóch pierwszych regularnie, a ostatnio odkryłam jeszcze dk studio - sprzedają outlet z danii. bardzo dobra jakość i fajne, nowoczesne wzornictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana 567 Re: bon prix porażka IP: *.centertel.pl 20.02.12, 15:19 Zgadzam się z petitką :) Dokładnie od dynia71 od -julnata- oraz też od --julnata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana 567 Re: bon prix porażka IP: *.centertel.pl 20.02.12, 15:14 ODRADZAM KUPOWANIE W BON PRIX ZA TAKIE KOSMICZNE PIENIĄDZE. PO PIERWSZE NA ALLEGRO WYSTARCZY WPISAĆ B.P.C. I JUŻ SIĘ MA PRZED OCZAMI WSZYSTKIE CIUCHY Z KOLEKCJI BON PRIX. A CZEMU TO PISZĘ JUŻ WYJAŚNIAM: PO PIERWSZE wszystkie te ubrania można kupić za śmieszne pieniądze licytując. Zwykła tunika- piszą że elegancka kosztuje 89.99, ta sama na allegro wylicytowałam za 17 zł. W dodatku wcale nie jest taka elegancka na jaką wygląda na zdjęciu. Drugi przykład wylicytowałam top ciążowy za 6.50 zł a w katalogu bon prix kosztuje 49.99. I jaka to jest polityka?? Nowe ciuchy prosto od producenta na allegro z licytacji można mieć za grosze, ja rozumiem, że katalogi, modelki i inne- wszyscy chca zarobić ale bez przesady. Odradzam wydawanie pieniędzy. I tu wracając do tuniki za 89.99- jakbym ją za tyle kupiła to bym się ostro wkurzyła, bo już wydając na nią 17 zł jestem zła bo nie wygląda na tak elegancką jak ją opisują. DLATEGO WARTO ZAGLADAĆ NA ALLEGRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: bon prix porażka IP: *.fe.bosch.de 27.02.12, 10:43 Od 15 lat kupuję w tym sklepie. Jak się wie , co się chce , czyta się dokładnie opisy ofert i wybiera rozmiar po dokładnym zmierzeniu siebie , to wszystko gra i ciuchy sa wtedy świetnie dobrane .Większość osób , które krytykują ten sklep nawet nie umie się porządnie wymierzyć albo nie ma pojęcia o składzie materiałów i pisze potem bzdety .Jakby sklep był taki zły , to by nie istniał tyle lat , poza tym bardzo przejrzysty jest sposób zamawiania , czytelne i dokładne są katalogi - trzeba tylko umieć z tego wszystkiego korzystać ,a nie narzekać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: bon prix porażka IP: *.unknown.vectranet.pl 27.02.12, 15:06 Tylko tutaj możesz uzyskać kupony rabatowe na interesujące Ciebie produkty lub usługi o konkretnej wartości. Ty wybierasz i decydujesz! Oferta platformy uporządkowana jest w pięć kategorii tematycznych: Elektronika, Motoryzacja, Hobby, Dom i ogród, Moda i uroda. Sprawdź nas i polecaj znajomym! www.hotprice.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bon prix porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 12:41 A ja jestem bardzo zadowolona, zawsze kupuję rozmiar 34 i zawsze pasuje, kupiłam już u nich ok 10 bluzek i wszystkie bardzo mi się podobają, zamawiałam przez internet, przesyłka dotarła po 10 dniach i ubrania były zgodne z tym co zamówiłam. osobiście polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: bon prix porażka 28.04.12, 21:23 nie spodziewałam się, że oni mogą robić aż takie problemy :/ kilka razy miałam w rękach ich katalog, nawet niektóre rzeczy mi się podobały, ale chyba nie ma sensu składać zamówienia skoro takie rzeczy się dzieją. a ze stilago coś kupowałyście? też ciuchy mają,oryginalne, w całkiem przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga bon prix to gorzej niż porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.12, 20:18 Zamówiłam kilka ubrań w bon prixie. Tak zachwalają się jako szybka dostawa 7 -10 dni. Czekam juz ponad 10. Wysłałam im maila, ze już minęło 10 dni a oni na to, że przesyłka jest w trakcie realizacji i nic w tym momencie mi nie mogą powiedzieć. Żadnego przepraszam. Mam sie poprostu do nich odezwac za KILKA DNI !!!! Odradzam wszystkim ta oszukańczą instytucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merrycherry Re: bon prix porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 15:06 no niestety tak to już jest, że jak na zdjęciu coś wygląda fajnie w rzeczywistości nie koniecznie. Ja nigdy nie zamawiałam rzeczy z tego katalogu więc się nie mogę za bardzo wypowiedzieć, jeśli już przyjdzie mi robić zakupy przez internet, albo w inny wysyłkowy sposób to szukam w jakichś sklepach. Sporo fajnych rzeczy można znaleźć np. tutaj www.sklep.nife.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi86 Re: bon prix porażka IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.12, 15:37 A ja polecam sklep z odzieżą gabciuch, tu mają ubrania nowe i używane a nieporównywalnie lepszej jakości. Lepiej wyglądają używane z gabciucha jak te chińskie nowe z bonprixu... Oczywiście na zdjęciach to wygląda całkiem inaczej niż w rzeczywistości, w jednym sklepie dużo lepiej na zdjęciu a w drugim dużo gorzej na zdjęciu niż na żywo, a to w którym sklepie jak jest to już sami się przekonajcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: would_you Re: bon prix porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 09:39 Oj ja nie miałam przykrych doświadczeń więc za bardzo nie mogę się wypowiadać, ale jeśli chcemy, żeby nasze ubrania, które zmawiamy przez internet spełniały nasze oczekiwania to może warto korzystać z miejsc zaufanych, jak na przykład stilago, gdzie ma się pewność oryginalności dostępnych tam ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: bon prix porażka 20.05.12, 19:32 Parę rzeczy z tej firmy mam, np koszulki polo i bluzy dresowe. Bardzo fajne, materiał ok. Sporo też rzeczy zwracalam, bo źle w nich wyglądałam. Co do wysyłki różnie z tym bywa, nie ma reguły, raz przyślą po 10 dniach, bywa że po 6 tyg. Ostatnio jednak wkurzyłam się na ten sklep na maxa. Długo czekałam na przesyłke, chyba z 6 tyg. Przyszły legginsy dla córki, w komplecie 2 sztuki, obydwie źle uszyte. W jednej parze różnica pomiędzy nogawkami to 1 cm, w drugiej aż 2 cm. Chyba długo u nich nic nie zakupie... Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: bon prix porażka 31.05.12, 15:10 BONPRIX = TANDETA i MARNA PODRÓBA W życiu nie kupiłam gorszej tandety jak w bonprix. Na zdjęciach piękne sukienki, a do Ciebie przychodzi marna podróba, a raczej szmata do podłogi. Te wszystkie fotki to jedna wielka ściema. Te ubrania nie wyglądają tak w rzeczywistości. Zamówiłam u nich 5 rzeczy. Na zdjęciu wszystko git majonez, w rzeczywistości ubrania były brzydkie, z marnego materiału i krzywo pozszywane!!! Kochane Moje Kobietki, uważajcie. To świadome wprowadzanie klienta w błąd. W dodatku przyjmują zamówienia na rzeczy, których jeszcze nie mają. I czekasz tak pół roku albo i dłużej. TRAGEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marinnka Re: bon prix pora?ka IP: *.root.com.pl 24.07.12, 17:47 ja uaptrzylam sobie sukienke na bon prixie no ale po waszych wypowiedziach mam watpliwosci czy ją kupowac. tutaj znowu ludzie są zadowoleni z zakupwów u nich wiec nie wiem. W razie czego lie czasu jest na oddanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: bon prix rznie z 3 suisses!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 15:49 od lat kupuje w 3 suisses, swietne gatunkowo i stylistycznie ciuchy... w bon prixie czesto widze zdjecia z katalogow 3 suisses...wniosek? zamieszczaja zdjecia drogich, swietnych ciuchow na wabia, a pozniej jakies chiniole szyja podroby z tego i sprzedaja jako swoja oferte. Widze sukienke za np 470 zl, a w bon pr, kosztuje 65-70zl, smieszne...zdjecie artykulu dokladnie to samo...to czyste oszustwo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: bon prix rznie z 3 suisses!!!! IP: *.static.chello.pl 21.05.13, 19:07 że też mnie pokusiło zamawiać u nich :( zamówiłam strój kąpielowy , dostępny w chwili zamówienia a oni mi odpisali , ze dziękują za złożone zamówienie ale obecnie nie maja tego towaru na magazynie i nie wiedzą kiedy będzie dostępny :(. Cholera a ja za trzy tygodnie wylatuję na urlop i pewnie będę musiała kupić sobie coś innego. A i pieniądze zamrożone i to wcale nie małe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bon prix rznie z 3 suisses!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 17:08 Przeciez to ta sama firma, to po co by robili swoje podroby. Koncern otto ma kilkanaście katalogów pod różnymi nazwami i sieciami dystrybucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta julnata to porażka IP: *.toya.net.pl 24.05.13, 14:03 Zrobiłam duże zakupy u użytkownika JULNATA. Niestety część rzeczy przyszła zupełnie inna niż zamówiona, np. zamiast koronkowego gorsetu dostałam zeszmacone skórzane spodnie z uszkodzonym ekspresem. Owszem wymieniono mi wszystkie rzeczy, które wysłali "omyłkowo", ale zainkasowano mi paragon. Prosiłam o jego zwrot, ale beznadziejnie odpisano, że są na pełnej księgowości i nie mogą oddać mi paragonu. Kupiłam 70 szt odzieży, wymieniono tylko kilka. I teraz uwaga: założyłam jeansy z tego zamówienia i zanim wyszłam z domu, materiał po prostu się rozlazł. Odpowiedź na reklamację JULNATY: spodnie były używane, nie ma podstaw do reklamacji. Dodam, że nawet nie widzieli spodni. Miałam je na sobie pół godziny. .Spodnie nie noszą żadnych śladów użytkowania. Są po prostu tandetnym badziewiem. Jeszcze nie widziałam jeansów, które rozlatują się w 30 minut. Rzeczy przychodzą niedbale wrzucone w foliówki, pomięte. Mają mocno zawyżone koszty wysyłki. Przeczytajcie sobie ich komentarze na allegro. Ja swoją sprawę oddałam Rzecznikowi Praw Konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: julnata to porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 17:14 Kupuje u nich od lat, a to o czymś świadczy. Trzeba czytać opisy i nie powinno być problemów. Są bardzo ugodowi, a ceny jak na katalogówkę śmiechu warte. Ostatnio kipiłam u nich ciuchy z Zalando za 3-4% tego co jest w katalogu Zalando. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: julnata to porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.15, 09:22 Mam małe pytanie czy wyrażając zgodę na przysyłanie magazynów bonprix jest płatne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: bon prix porażka IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 22:30 Ja bardzo sobie cenię ten sklep. Robię tam zakupy bardzo często i nigdy nie miałam z nimi problemów. Tak przy okazji to chciałam polecić wam również fajny serwis z kodami rabtowymi do tego sklepu wydawajdobrze.pl/bonprix-kody-rabatowe-kupony-katalog Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: bon prix porażka 23.08.13, 21:21 straszliwa chinszczyzna z tych smierdzacych - bluzka w ostrym kolorze i buty ziona tradycyjnym chinskim odorem i nie da sie ich nosic bo chyba udusilabym sie i ja i wszyscy wokol. materialy na ogol duzo gorsze niz na obrazku. ogolnie 3 w porywach 3+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolkas Re: bon prix porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 20:39 to chyba zależy na co trafiłaś. Ja tam kupiłam do tej pory raz - był to taki strój kąpielowy: shushu.pl/odziez/modne-bikini i jestem z niego bardzo zadowolona. Ale masz rację, spotkałam się z paroma negatywnymi opiniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: bon prix porażka IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.08.13, 21:16 jeszcze sie taki nie urodził, co by mu kazdy dogodził. Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów w BonPrix. Odpowiedz Link Zgłoś
a.blosiu Re: bon prix porażka 04.07.13, 20:23 Przy zakupach najlepiej kierować się marką producenta. Na markę pracuje się długo i myślę, że uznana marka nie zaryzykuje utraty wizerunku produkowaniem bubli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: bon prix porażka IP: *.toya.net.pl 18.07.13, 16:18 Kupiłam pare rzeczy w sklepie Bon Prix i jestem bardzo zadowolona. Szybka przesyłka i dobre jakościowo produkty, które niewiele różnią się od zdjęć w katalogach i na stronie. Katalogi promocyjne Bon Prix są często wydawane, jest tam sporo nowości, często do nich zaglądam i zamawiam www.promocyjnegazetki.pl/gazetka/130/Bon-Prix Nie wiem skąd negatywne opinie o Bon Prix. Odpowiedz Link Zgłoś