login_niedostepny Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:29 to chyba nie ja tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:31 spoko, do ciebie nie mam podstaw się czepiać. ale na kilku juz wątkach znowu pojawiają się bardzo w tonie tego forum wpisy... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:33 Zawsze bedzie ktos, kto sie bedzie chcial czegos czepnac. Forum to idealne miejsce, anonimowe, mozna napisac, wyzyc sie, rozladowac i... zapomniec ze sie tu kiedykolwiek bylo. Albo przychodzic regularnie i wyladowywac emocje. A topiki typu jak ten, jeszcze bardziej podjudzaja... Taka prawda... Najlepsze rozwiazanie to totalny ignor. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:39 wiesz, najgorsze że zawsze znajdzie się ktoś, kto dopisze swoje trzy słowa do czyjejś wypowiedzi na temat Gixery lub mój. założyłem ten topik, żeby sobie coś wyjasnić, tym razem bez rozkręcania takiej spirali. moje rady dla wrogów KOGOKOLWIEK na tym forum (niektóre się na pewno powtórzą, bo poprzednim razem próbowałem wytłumaczyć, ale nie trafiło): 1. nie lubisz kogoś - nie wcinaj się do jego wypowiedzi. 2. najlepiej nie zaglądaj na wątki zakładane przez swoich wrogów. 3. wysil się i załóż jakiś wątek, który ma coś wspólnego z FH - pokaż, że potrafisz coś więcej poza narzekaniem. 4. uważasz jakiś wątek za nudny? nie dopisuj swoich uwag, bo go tylko w ten sposób podnosisz - jak innym się nie spodoba, to umrze śmiercią naturalną w krótkim czasie. 5. żyj sobie spokojnie i daj też żyć innym. to coś na kształt rozwinięcia Netykiety, ale może przynajmniej do jednej osoby trafi. Gixerko!!! Gdzie jesteś?! GORĄCY BUZIAK NA CIEBIE CZEKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:45 jak sie spalo ? usmiechnij sie i daj spokoj....zycie jest piekne :-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:46 spało się cudnie, tylko za krótko trochę :( ale dziś sobie odrobię zaległości - wtorki mam na uczelni wolne :D Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_kluczyk Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:40 ze to niby ja?!?!?! jeden watek zalozylem i uwazasz ze sie awanturuje? a po jaka cholere ten watek zalozyles? niewazne,nawet nie chce wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:44 zobacz - zakładasz wątek, w którym narzekasz na forumowiczów. myślisz że to jest bardziej na miejscu od tego wątku. nie mam zamiaru się awanturować, dlatego taki tytuł dałem, bez żadnego obrażania. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_kluczyk Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:51 no dobra,zalozylem tamten watek zeby powiedzic co mysle o aktualnym "forum humorum"... ale co z tego? zalozylem sobie jeden nowy watek po okolo tygodniu od tamtego... nie awanturuje sie przeciez co godzine tak jak co godzine zakladane sa tutaj nowe watki... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Ktoś tu chyba znowu awanturę chce wszcząć... 08.11.04, 16:56 no właśnie. możesz mi wierzyć, jak ten wątek zakładałem to myślałem o kim innym i nawet zapomniałem w pewnym momencie o twoim. no i chciałem wszelkie wątpliwości na ten przenieść, a nie na co rusz kolejnych wątkach odnajdować wrogie wpisy. jak ktoś coś ma do mnie, a jednego takiego dziś tu widziałem (greg5 czy jakoś tak, nie pamiętam). a najlepiej niech od razu pisze mi na pocztę (ja się loguję, w przeciwieństwie do niego, więc mój adres można łatwo uzyskać :D). Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka 2paco! 08.11.04, 20:25 Posłuchaj, ja wiem, ze kierują Tobą szlachetne intencje, ale proszę, nie zakładaj kolejnych wątków na ten sam temat. Wystarczy odpowiedź temu, kto ryje, w wątku, który on sam założył. Typek czuje się zadowolony, bo dajesz mu kolejne okazje do mędzenia, a forum rzeczywiście zaczyna coraz bardziej przypominac sztabówkę z zaznaczonymi polami bitwy... Bądź "ponad" i nie prowokuj, skoro Ciebie prowokują. Nie jestes głupi chłopak, więc pewnie zrozumiesz, o co mi biega? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: 2paco! 08.11.04, 20:27 yyyyy, a o co ci chodzi?! ;D spoko, niech sobie ględzą:D pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś