Gość: tullamore IP: *.xdsl.centertel.pl 05.01.10, 17:21 Hej, właśnie wróciłam z Teneryfy. Byłam w Puerto de la Cruz w hotelu Gema Turquesa Playa. Chetnie doradzę co zwiedzić oraz udzielę informacji dotyczących hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.Red-81-32-83.dynamicIP.rima-tde.net 09.01.10, 11:33 tez wrcialm ale polecam raczej zima poludnie teneryfy, jest cieplejsze Odpowiedz Link Zgłoś
zenia2304 Re: Wróciłam z Teneryfy 10.01.10, 11:23 my wyjezdzamy z malym dzieckiem w lutym, napiszcie wiecej co warto zwiedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 15:47 Byłam w tym hotelu w lipcu - super było:)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tullamore Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.10, 13:33 Myślę, że to co należy zwiedzić zależy przede wszystkim od wieku dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w33 Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.01.10, 09:29 Siedz w domu a nie z wrzeszczacym i smierdzacym bachorem w samolocie bedziesz leciala. A pozniej te ryki, kwiki i placze hotelu. Wrrr, matki ze swoimi prosiakami powinny spedzac wakacje w chlewikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:48 Tacy idioci jak Ty powinni siedzieć w domu i nawet nie włączać komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 17.01.10, 12:06 w33 to nr celi czy sali w wariatkowie!Ale was tam muszą szprycować biedaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:50 Z pewnością z dzieckiem warto odwiedzić LORO PARK, ze względu na zwierzęta, ewentualnie SIAM PARK (to jest aqua park). Na Teide, Mascę czy Gomerę z maluchem to raczej nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Wróciłam z Teneryfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 12:11 www.loroparque.com/en/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś