Gość: lolo IP: *.pg.com 09.04.10, 02:09 Wybieram sie w polowie maja na Kanary czy moze mi ktos powiedziec gdzie bedzie cieplej na Teneryfie czy GC Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: Pytanie o pogode 09.04.10, 11:22 > czy moze mi ktos powiedziec gdzie bedzie cieplej na Teneryfie czy GC... Tak, wróżka. ;) www.icanarias.com/grancanaria/weather/uk/list/ bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Pytanie o pogode IP: 85.222.87.* 09.04.10, 14:04 bardziej chodzilo mi o odczucia praktyczne niz tabelki na stronie z pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Pytanie o pogode 09.04.10, 15:00 odczucia sa takie ze jesli wybierzesz poludnie , poludniowy zachod GC i poludnie, poludniowy zachod T to bedzie Ci w obu tych miejscach bardzo cieplo. O tej porze roku to raczej wielkiej roznicy nie bedzie. Bo co to za roznica 24 czy 26 w afrykanskim cieniu? Gość portalu: lolo napisał(a): > bardziej chodzilo mi o odczucia praktyczne niz tabelki na stronie z pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Pytanie o pogode IP: 85.222.87.* 09.04.10, 19:46 na taka odpowiedz czekalem dzieki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: Pytanie o pogode 11.04.10, 14:30 No w tym roku to juz jest tak jak napisal jszafranski. Lata to sie boje... heeh Jaka fota jest w kalendarzu na kwiecien? Pozdrawiam z Puerto de Mogán, bart. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Pytanie o pogode 11.04.10, 22:08 Hola Kamilos na kwiecien jest przewidziana Playa del Ingles :) "Twoje" Puerto de Mogan zarezerwowano na najlepszy miesiac :) Julio. bemeta napisał: > No w tym roku to juz jest tak jak napisal jszafranski. > Lata to sie boje... heeh > > Jaka fota jest w kalendarzu na kwiecien? > > Pozdrawiam z Puerto de Mogán, > bart. Odpowiedz Link Zgłoś