Dodaj do ulubionych

fuertaventura listopad 2010

IP: 195.182.9.* 19.08.10, 11:02
czy ktoswybiera się może lubbył na tej wyspie bądź na wyspach
ościennych w listopadzie? jak z pogodą? da sie poopalać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Haneczka40tka Re: fuertaventura listopad 2010 IP: 94.254.198.* 21.08.10, 20:33
      Fuerteventura!!!!!
      Byłam rok temu w dniach od 14-20 listopada, było pięknie, słonecznie
      i ciepło, codziennie 24-26 stopni.
      • makarcia Re: fuertaventura listopad 2010 29.08.10, 13:08
        cześć. a kiedy dokładnie chcesz jechać i do jakiego hotelu? Masz coś ciekawego
        upatrzone? my też się wybieramy w pierwszej połowie listopada, z czteroletnią
        córką. Od kilku dni przeglądam oferty.
        • mycha79 Re: fuertaventura listopad 2010 29.08.10, 13:40
          My też szukamy czegoś na Fuertaventurze w listopadzie. Mamy 4letnią
          córkę i 1,5rocznego synka. Na razie obserwuję Itakę.
          • makarcia Re: fuertaventura listopad 2010 29.08.10, 19:52
            No ja też obserwuję Itakę , hotel Sunrise Jandia Resort. Nie latałam nigdy z
            Itaką i nie wiem jak ma się oferta katalogowa do rzeczywistości. Byliśmy wierni
            Scan Holiday i Tui, ale teraz dali nam kiepściutką ofertę. Jutro zamierzam
            wybrać się do paru biur i zobaczymy. A kiedy w listopadzie chcecie jechać? bo my
            raczej na początki, ze względu na pewniejszą pogodę. Fajnie jakby dzieci miały
            towarzystwo ;)
            • mycha79 Re: fuertaventura listopad 2010 30.08.10, 13:19
              Chyba jednak postawimy na Turcję we wrześniu. Nie bardzo mi pasuje
              5godzinny lot. I boję się, że dzieciaki przed wyjazdem się pochorują.
              Pamiętam zeszłoroczny listopad, ciągle u pediatry. Turcja daje nam coś
              czego nie mamy na Fuerta, zjeżdżalnie i wypasione baseny.
              • Gość: ika Re: fuertaventura listopad 2010 IP: *.oswiecim.vectranet.pl 30.08.10, 19:54
                a ja chyba też na Fuerte się załapie w listopadzie z 6cio letnią
                panną;)a podziwiam z 2 dzieci zjeżdzalnie...mojej bym nie wyciągneła
                ze zjeżdzalni, a ja też chce chwilkę odsapnąć...Byłam już w Costa
                Calma 2 lata temu, ale uważam że warto wrócić, tylko nie wiem jak
                jest z pogodą w listopadzie? byłam w sierpniu...pozdrawiam
            • Gość: NIUNIA MAMUNIA Re: fuertaventura listopad 2010 IP: 195.164.0.* 31.08.10, 15:22
              Cześć, ja planuje urlop z rodzinką w listopadzie (3 letnia córa) w
              drugiej połowie listopada, boje sie o pogode tylko
              • makarcia Re: fuertaventura listopad 2010 31.08.10, 20:53
                My planujemy wylot chyba 7 listopada z Itaką. Bardziej by nam pasował 1
                listopad, ale nie wyobrażam sobie jechać przez Polskę i Warszawę w dniu
                Wszystkich Świętych. Tym bardziej, że jedziemy z niecierpliwą prawie
                czterolatką. Wczoraj spodobał mi się Hotel Barcelo Club El Castilo. Ma dobre
                opinie, jest mniej więcej po środku wschodniego wybrzeża, więc dobra baza
                wypadowa, i blisko z lotniska, a po 5h lotu byśmy chcieli uniknąć kilkugodzinnej
                jazdy autokarem.
                A Wy jakie macie upatrzone hotele i biura?
                • jo-75 Re: fuertaventura listopad 2010 31.08.10, 23:02
                  my mamy już zarezerwowany hotel jw. na dwa tygodnie od 08.11.2010. Lecimy z synkiem 2,5 roku.Hotel sprawdzony, pora roku również, BP też, więc lecimy bez obaw :)
                  • jo-75 Hotel Barcelo Club el Castillo 31.08.10, 23:03
                    gapa ze mnie - Hotel Barcelo Club el Castillo
                    • makarcia Re: Hotel Barcelo Club el Castillo 01.09.10, 06:04
                      No to ekstra. Dzisiaj idę coś ostatecznie wykupić i to chyba będzie ten hotel.
                      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka