Dodaj do ulubionych

Ifa Intercub atlantic, czy Paradise Costa Taurito?

24.09.10, 08:27
Pomózcie, bo musze w miarę szybko wybrac hotel - padło na którys z nich :) Jak jest z komunikacja w okolicy hotelu Ifa Interclub Atlantic? Np dojazd do plazy Amadores? jaki koszt dojazdu i ile czasu trwa? To jest publiczna plaza?

Obserwuj wątek
    • olunia_83k Re: Ifa Intercub atlantic, czy Paradise Costa Tau 24.09.10, 08:47
      aaaa i czy w okloicy tych hoteli jest wypozyczalnia samochodów, jakie ceny?
    • olunia_83k Re: Ifa Intercub atlantic, czy Paradise Costa Tau 24.09.10, 08:50
      i jak z pogoda na poczatku pazdziernika? Z tego co patrzyłam to jest to najchłodniejsza wyspa :/ sama juz nie wiem... moze jednak inna wyspa?:) HELP!!!
    • Gość: jasiu... Re: Ifa Intercub atlantic, czy Paradise Costa Tau IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.10, 15:23
      Pierwszy ma trzy gwiazdki, drugi cztery, a to trochę różnicy robi. Dla mnie dość wiarygodne są zawsze opinie (ale trzeba przejrzeć wszystkie) z holidaycheck. Możesz sama sprawdzić:

www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+IFA+Interclub+Atlantic-hid_11155.html

i

www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Costa+Taurito-hid_77203.html
      Opinie są na dole strony. Czytaj ze zrozumieniem (np. bajka napisała: Jakie ma wogóle znaczenie to, że hotel jest stary, że sypią się z niego tynki, czy to że są skromne pokoje? - moim zdaniem ma!) W sumie podobne hotele. Nie powinnaś się bać pogody, na początku października powinno być jeszcze bardzo ładnie. O wypożyczalnie samochodów się nie martw, są na każdym kroku. Pamiętaj, że propozycje z recepcji będą raczej z górnej cenowej półki.

Wspaniałego urlopu życzę!
      • Gość: Dana Re: Ifa Intercub atlantic, czy Paradise Costa Tau IP: 77.236.26.* 19.02.11, 17:58
        Wybieram się latem do hotelu Paradise Costa Taurito. Prosze o informację czy można korzystac z basenu hotelu Lago Taurito? Czy w basenach ze zjeżdzalniami jest słona woda czy normalna?
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka