Dodaj do ulubionych

Teneryfa - Hotel Fiesta Paraiso Floral

11.04.11, 21:25
Witam wszystkich.
Na forum jestem zupełnie nowa. Na Teneryfę wybieramy się 09.09.11 ;-) Pierwszy raz zdecydowalismy się na wakacje w Europie.
Wybralimsy Hotel Fiesta Paraiso Floral, czy ktoś był w tym hotelu? jesli tak to prosze o opinie.
Moze polecacie jakies wycieczki fakultatywne? a moze lepiej wynając auto i zwiedzać na własną rekę?
Proszę o rady ;-)
Obserwuj wątek
    • topodpoczynek.eu Re: Teneryfa - Hotel Fiesta Paraiso Floral 15.04.11, 15:04
      Hotel calkiem przyjemny, fajna lokalizacja i smaczne jedzenie. Trochę za rzadko sprzątany, zwłaszcza okolice basenu. Jeśli chodzi o wystrój to trochę jak z lat 70 :) ale standard adekwatny do ceny
      • dorothy_mills Re: Teneryfa - Hotel Fiesta Paraiso Floral 16.04.11, 00:11
        Zależy nam na dobrej lokalizacji, ta mini plaża przy hotelu nas przekonała. Jestem bardzo nieciepliwa, czesto w ciagu jednego dnia musimy latac z plaży na basen i odwrotnie. Dlatego nawet mini plaża w zatoczce mnie zaspokaja ;-) naoglądałam się tyle tych hoteli,ze nie mam juz siły. Jak hotel w miarę ok to plaża daleko,jak plaża blisko to jedzenie nie dobre, jak jedzenie dobre to hotel brzydki i tak ciąle. To może polecicie jakiś fajny hotel?
    • Gość: Agnieszka Re: Teneryfa - Hotel Fiesta Paraiso Floral IP: *.zone14.bethere.co.uk 07.07.11, 21:31
      Bylam w tym hotelu dokładnie pół roku temu. Hotel pamięta czasy Gierka, stare dekoracje, stare obicia, obsługa słabo zna angielski, ale mimo to hotel nadrabia jedzeniem i wieczornymi rozrywkami, jesli wzięlas opcje all inclusive; jedzenie jest bardzo różnorodne, najwięcej kuchni angielskiej, posiłki wydawane są bardzo długo, takze zawsze zdążysz nawet jak pojedziesz na wycieczkę, co do alkoholu, od wyboru do koloru. Jesli chodzi o wycieczki, to bylam na dwoch, dodatkowo wykupionych na miejscu, koszt od 50 Euro na osobę. Ogólnie poztywnie, tylko szkoda,ze plaza nieciekawa, ale ok.poł godziny dalej autobusem znajdziesz super plaze.
      Zycze udanego urlopu
    • Gość: kama Re: Teneryfa - Hotel Fiesta Paraiso Floral IP: *.Red-193-153-211.dynamicIP.rima-tde.net 07.07.11, 23:47
      Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne w języku polskim korzystałem z usług i zdecydowanie polecam www.wycieczki-teneryfa.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka