Gość: pawcio66 IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 20:09 Co z wiatrem na Fuertaventura? W lecie też tak wieje? Czy można spoko plażowac i sie kąpać w oceanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Wiatr naFuerta IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 14.05.11, 18:53 Gdyby nie ten wiatr,to bys tam nie wytrzymal z goraca,uwierz mi:) Wieje,ale to jest taki fajny wietrzyk,nie zimny i nie goracy,taki w sam raz. Wedlug moich doswiadczen bardziej wieje na Lanzarote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio66 Re: Wiatr naFuerta IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 22:19 Dzięki za info bo na necie różnie piszą. A Fuertcie myślę na wypadek kosmicznych cen na Ibizie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Wiatr naFuerta IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 14.05.11, 22:47 No na Fuerteventurze bedzie duzo,duzo taniej niz na Ibizie,to na 100 %,tyle ze tam sie nie zabawisz tak jak na Ibizie. Dla mnie Fuerte jest nudna jak flaki z olejem dla ludzi mlodych. Chyba ze interesuje sie windsurfing albo plazowanie. My wybralismy sie tam z tego drugiego powodu. Typowe wakacje rodzinne z dwulatkiem-nie zawiedlismy sie,pogoda super(wrzesien2010),przepiekne plaze,cisza,spokoj,pelen relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio66 Re: Wiatr naFuerta IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 16:10 Liczę na nudę, kocham takie słodkie lenistwo plażowe. Jedyne co mnie ciągnie na Ibizę to małe plaże w zatoczkach i cieplutka płytka woda. Podobnie jak na Majorce. I te miasteczka małe i stare domki, jakies ruinki. Lubie takie klimaty. Zobaczymy spróbuję zlapać jakiegos lasta i wtedy podejme decyzję. Na Ibizę w miarę tani jest Skyclub. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
killgrill Re: Wiatr naFuerta 16.05.11, 09:12 Akurat mam odmienne odczucia:)- po dniu jezdzenia po Fuerteventure. Moze to specyfika Sotaneto, ale sila wiatru odczuwalna byla dramatycznie zawsze podczas jazdy samochodem po odkrytych przetrzeniach. Na Lanzarote nie bylo az tak wietrznie, nawet w gorach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Wiatr naFuerta 17.05.11, 07:46 > Co z wiatrem na Fuerteventura? W lecie też tak wieje? Czy można spoko plażowa > c i sie kąpać w oceanie? Właśnie latem najbardziej tam smaga piaskiem na plaży: www.rene-egli.com/pl/wiatr-i-pogoda/statystyka-wiatru/ bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio66 Re: Wiatr naFuerta IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 08:34 Dzięki ! Malo zachęcająco to wygląda. Muszę jeszcze przemyśleć wybór miejscana urlop i ew. wybrać inna wyspę. Odpowiedz Link Zgłoś