Dodaj do ulubionych

Kanary w czerwcu

IP: 217.97.163.* 02.09.11, 11:51
Witam:) mam pytanie do bywalców kanaryjskich:) pewnie niektórym wyda sie banalne, ale dla laika bardzo ważne. Generalnie jeździmy z Mężem w inne rejony - Egipt, Tunezja Turcja, Grecja, ale w przyszym roku chcielibyśmy odwiedzieć Wyspy Kanaryjskie. Chodzi mi o info na temat pogody,a w szczególnosci czy w II połowie czerwca zdarzają się opady i czy często powtarzają sie pochmurne dni. Wiem, ze to inne klimat niż ww kraje, dlatego chciałabym zasięgnać informacji od osób przebywających tam, wlasnie w czerwcu. Szczególnie interesuje mnie Teneryfa i Gran Canaria, chociaż Lanzarotte i Fuerteventura też moze być:) Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Kanary w czerwcu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.11, 20:28
      Byliśmy w czerwcu- ciepło, wręcz gorąco.... tak jak powinno byc na urlopie. Cudna - pogoda marzeń :) Polecam- my byliśmy na Gran Canarii.
    • camel_3d Re: Kanary w czerwcu 07.09.11, 11:28
      gwarancji nigdy nie mazs. prawdopodobienstwo opadow jest male... ale mozesz trafic na upaly lub wiatrzysko takie, ze glowe idzei urwac:)

ale ogoleni kanary maja super klimat. ja jezdze na fuerte, ze wzgledu na wiatr..ochladza troche powietrze i jest przyjemnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka