Dodaj do ulubionych

Prośba do biketeneryfa

05.11.11, 20:22
I kilku innych komercyjnych firm, które to forum wybrały sobie za miejsce bezpłatnej reklamy. Jeśli rzeczywiście chcecie reklamować swoje usługi, to róbcie to w miarę rozsądnie. Z waszego postępowania wynika, że jesteście niepoważni, bo tak właśnie traktuje się forumowych trolli, dopisujących się do każdego wątku, oczywiście wszędzie nie na temat.

Taka działalność zniechęca, nikt nie lubi nachalności. Dopisywanie wzmianki na temat wypożyczenia rowerów w wątkach "teneryfa z dzieckiem", "Isabel Family-Teneryfa", "Lot na Teneryfę. POMOCY." i wielu innych jest tylko zaśmiecaniem forum i zwykłym wyłudzeniem reklamy. I nie wciskajcie kitu, że to niby informacja, bo kto szuka, to znajdzie, nie trzeba się do każdego wątku podłączać z reklamą.

A można chyba uczciwie zapłacić i wówczas reklama jak najbardziej legalnie znajdzie się na stronie tutejszego forum.
Obserwuj wątek
    • bemeta popieram.... brawo jasiu. 05.11.11, 21:20
      A moimi ulubiencami sa lenie, bo innej nazwy nie ma z wycieczki teneryfa czy jakos tam oraz teneryfa 24, czy jakos tam....
      Pisza zebraczo-zalosne posty jako goscie ale IPjest z rima-net, czyli miejscowego na wyspach providera, plecac banialuki jak to sa zachwyceni czyms tam, ze niby byli na Wyspach, albo jada... sami sobie odpowiadaja.... Mowie lenie bo sie nawet nie zarejestruja zeby tego nie bylo widac...
      Wstyd po prostu, radze usiasc pod jakims kosciolem w Santa Cruz albo Las Palmas z czapka w dloniach..... bedzie jakos tak bardziej godnie i honorowo....
      Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych turystow,
      bart.
    • Gość: Tominator Re: Prośba do biketeneryfa IP: *.pool.mediaWays.net 05.11.11, 21:50
      Mi się ich postingi podobają. Jak pierwszy raz wlazłem na wycieczki-teneryfa.pl, to zauważyłem, że za dużego pojęcia o Teneryfie to oni nie mają i przestali mnie interesować, po którymś z kolejnych postów zainteresowały mnie ich zdjęcia, pogrzebałem w internecie i wyszło mi, że to nie ich. Dzięki ich nachalnemu spamowaniu wiem teraz, że należy trzymać się od nich z daleka. Podobnie z biketeneryfa: pierwszy post zignorowany, po którymś z następnych "POLSKIE WYPOŻYCZALNIE ROWERÓW" na południu Teneryfy trafiły na drugie miejsce na osobistej czarnej liście. Dużo wygodniej niż szukanie w internecie opinii na temat takich firm.
    • jusytka Re: Prośba do biketeneryfa 06.11.11, 22:11
      Też mnie to irytuje i zastanawiam się dlaczego moderatorzy pozwalają na takie zaśmiecanie tego forum.
      • bah77 Re: Prośba do biketeneryfa 07.11.11, 07:19
        Przeważnie skuteczne jest kliknięcie przez kilka osób na kosz.

bah77
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka