m_arita 29.10.12, 09:37 Czy ktoś był w tym hotelu,czyli w bungalowach? Lecę tam 8.01 z TUI i mam kilka pytań,proszę się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kilobyte Re: Milaflor Suites - Gran Canaria 09.11.12, 16:11 My byliśmy w zeszłym roku w maju. Pisałem nawet krótki post o tym, ale jeśli chcesz to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Milaflor Suites - Gran Canaria 09.11.12, 16:49 Dziękuję że się odezwałeś już straciłam nadzieję.Twojego opisu nie znalazłam,może nie umiałam znaleźć.Napisz mi czy w sejfie zmieści się standartowy laptop i kamera/mała/ Jeśli możesz napisz kilka słów o warunkach w bungalowach i ogólnie czy jesteś zadowolony z pobytu.? Czy bardzo kłopotliwe jest chodzenie na posiłki do hotelu obok? Ważne również dla mnie jest, czy są wycieczki fakultatywne i czy jest przewodnik w języku polskim? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kilobyte Re: Milaflor Suites - Gran Canaria 12.11.12, 09:10 Standardowy, czyli taki 15'? Nie sadze, sejf jest bardzo maly, my mieliśmy mały tablet (7'), kamerę i aparat fotograficzny i to mniej więcej zajmowało caly sejf :( Miejsce jest w miarę OK, Playa del Ingles jest trochę betonowa, ale jest gdzie spacerować i do morza spacerkiem nie jest aż tak daleko. Bungalowy są bardzo ładne, oddzielna sypialnia, przy wyjściu mały tarasik, żeby wieczorem posiedzieć. Wyposażenie bardzo fajne. Do hotelu obok nie jest daleko, kłopotliwe to jest o tyle, że trzeba ze sobą nosić karty wejściowe, ale to chyba zbyt duża niedogodność nie jest. Niestety jeśli chodzi o wycieczki i przewodników, to nie wiemy, gdyż wypożyczyliśmy auto na dwa dni i jeździliśmy sami po wyspie. Jeśli jeszcze coś mogę pomóc to wal śmiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 12.11.12, 15:03 Serdecznie dziękuję za przekazane informacje.Właściwie to nie wiem co mogłoby mnie jeszcze interesować przed wylotem.Wszystko już załatwione,wylot 8.01 z Warszawy,jeśli jednak mógłbyś mi jeszcze coś podpowiedzieć co ułatwiło by mi 2-tygodniowy pobyt będę wdzięczna.Pytając o wycieczki, wiem że nie będę wypożyczać auta/jestem kierowcą/drogi na wyspach znam gdyż zaliczyłam już 3 wyspy i nie mam odwagi na jazdę sama. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kilobyte Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 12.11.12, 16:22 Gdyby coś jeszcze Ci przyszło do głowy, to pytaj. Jedyne co moge to zyczyć Ci udanego pobytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 12.11.12, 18:48 kilobyte Już Cię kocham,nie wyśmiałeś mnie, jak to zdarza się niektórym.Mimo iż byłam już na 3-ch wyspach czyli Fuerteventura,Lanzarote i Teneryfe,kolejny lot budzi we mnie lekki stres. Np. czy hotel który wybrałam spełni moje oczekiwania,choć nie mam nadzwyczajnych,dlatego informacja od osoby która już była w tym hotelu są dla mnie cenne.Do tej pory wszystkie wyspy były dla mnie urocze i hotele które wybrałam z internetu mnie nie zawiodły.Hotel na Teneryfie urzekł mnie do tego stopnia iż w przyszłym roku czyli w styczniu 2014 ponowię wyjazd do tego hotelu. Serdeczne dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kilobyte Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 13.11.12, 11:53 Dziekuję :) Ja na razie byłem tylko na Fuercie i właśnie na Gran Canarii - teraz planuje jechać na Lanzarote (teneryfe zostawiam, aż mój Robak będzie troche starszy), więc jeśli masz jakieś fajne miejsce do polecenia, to chętnie wysłucham :) Dzięki Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 13.11.12, 12:23 Witam Cię Piotrze Na Lanzarote byłam tradycyjnie w Styczniu 2010 w hotelu Rio Playa Blanca z Itaki.Podobno teraz ten hotel jest tylko w TUI.Byłam zachwycona,to również są bungalowy położone w cudnym ogrodzie.Jeśli sobie życzysz napisz do mnie na maila gazetowego i podaj swój adres mailowy wtedy będę mogła wysłać Ci więcej informacji.Nie chcę być posądzona o spamowanie. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
kilobyte Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 13.11.12, 12:41 Nie wiem jak można maila wyslac, moj adres to kilobyte[at]tlen.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Miraflor Suites - Gran Canaria 13.11.12, 13:05 Wysłałam maila na adres który mi podałeś. Odpowiedz Link Zgłoś