Gość: todorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 19:53 Witam.Jaki hotel polecacie?Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjawa1 Re: Jaki hotel na Fuercie 15.12.13, 23:18 A jakie standardy i oczekiwania masz w planach? Jakie hotele preferujesz? Najfajniejsze hotele tuz przy oceanie leza na południu wyspy, a wiec Costa Calma. Ja bylam 2 razy przez 2 tygodnie, rok w rok w hotelu, który szczerze polecam. Przepyszne jedzenie- z tego slynie, duzy kompleks basenowy w tym zjezdzalnie itp. Super animacje wieczorne. Jednak, jeśli chcesz mieć luksus dopłacasz na miejscu do wyremonotowanych domkow/pokoji-naprawde warto standard jak na 4 plus. Polecam Monica Beatch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silvia Re: Jaki hotel na Fuercie IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.13, 18:52 Ja lecę latem do aparthotelu Oasis Village z biurem Bee Free. Zdjęcie i opis kuszą, a moze ktoś z Was tam był i coś opowie? Odpowiedz Link Zgłoś
monikk1002 Re: Jaki hotel na Fuercie 19.12.13, 19:53 melia gorriones - przy najpiękniejszej plaży, aczkolwiek daleko od wszystkiego- dla jednych to plus, dla innych nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Jaki hotel na Fuercie... 21.12.13, 13:58 ...i stoi tylko 5 km od najpiękniejszego miejsca na Plaży Sotavento, "Błękitnej Laguny": fotoforum.gazeta.pl/72,2,874,108355647,108463469.html Natomiast blisko cywilizacji, bezpośrednio na wydmach Rezerwatu Corralejo postawiono 2 hotele RIU: fotoforum.gazeta.pl/72,2,874,108355647,109428904.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawkowa Re: Jaki hotel na Fuercie IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.13, 13:56 Ja w wakacje jadę z dziećmi do Aloe Club Resort. Hotel wybrany z uwagi na polskie animacje biura Rainbow Tours. Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: Jaki hotel na Fuercie 21.12.13, 18:29 My tydzien temu wrocilismy z Aloe Club, standardowe 3*, jedzenie takie sobie, ale bylismy w grudniu wiec poza sezonem. Za to hotel sam w sobie super, ma ładny kompleks basenow, jest blisko sklepow, jest gdzie spaceroac. Raz dziennie bus hotelowy na plaze. Polecam niewymagajacym, za rozsadne pieniadze. My zaplacilismy 1700 zl za osobe all tydzien i tyle jest wart. Odpowiedz Link Zgłoś
nutrisse Re: Jaki hotel na Fuercie 22.12.13, 08:57 Polecam h10 tindaya- przepiękna plaża, sotavento, bardzo smaczne jedzenie, duże pokoje. Mini disco dla dzieci. Działo sie tez coś dla dorosłych, jednak my byliśmy z małym dzieckiem więc nie korzystalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H10 Tindaya Re: Jaki hotel na Fuercie IP: *.play-internet.pl 26.12.13, 14:40 Słyszałem w H10 Tindaya że jednak pokoje są mocno zniszczone i ze animacje typowo robione są pod włochów.... Myślę o pokoju rodzinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawkowa Re: Jaki hotel na Fuercie IP: *.komputerlan.pl 07.01.14, 23:00 Noo, do bardzo dobrze :) rzeczywiście nie mamy zamiaru przepłacić, a w sezonie pewnie będzie zbliżony standardem do innych. Zresztą najważniejsze, to korzystać z pięknej pogody, także hotel to raczej druga sprawa. Dziękuje za opinie! Odpowiedz Link Zgłoś