Dodaj do ulubionych

problem z ubraniem

IP: 82.177.194.* 20.02.14, 10:17
Witam,
1 marca po raz pierwszy wybieram się na Lanzarote, na miejscu będziemy o 12.30 i powiem szczerze, ze mam problem z ubraniem. W Polsce jest jeszcze sezon kurtkowo-czapkowy, co z tym wszystkim zrobić po wylądowaniu? Dlatego poproszę osoby, które niedawno wróciły o jakies wskazówki i podpowiedzi. Jakie zabrać tam ubranie ze sobą?
Obserwuj wątek
    • deoand Re: problem z ubraniem 20.02.14, 10:43
      Co Ty marudzisz - w Polsce zimy nie ma więc futra nie musisz brać z soba tylko kurtke , która i na Lanzarotte się przyda - gorzej byłoby z kożuchem czy futrem .A jak będzie upał na Lanzie w co szczerze watpie to nawet jak zapomnisz biustonosza to polatasz po plazy topless i nic sie nie stanie .
      • w_isienka Re: problem z ubraniem 20.02.14, 10:55
        Ubierasz się "zimowo" do samolotu tzn. kurtka na wierzchu, bluza, a pod spodem np. T-shirt, do tego długie spodnie. W samolocie się rozbierasz i wkładasz wszystko do dużej reklamówki i wkładasz albo pod siedzenie, albo do luku bagażowego w samolocie. W podróży powrotnej postępujesz dokładnie na odwrót :)
        • w_isienka Re: problem z ubraniem 20.02.14, 10:57
          aha, rajstopy spod spodni możesz zdjąć w samolocie w trakcie lotu w toalecie :)
          mam nadzieję, że to nie spamer pisał to pytanie... :)
    • Gość: mechan Re: problem z ubraniem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.02.14, 09:56
      Ja wróciłem wczoraj. Na Kanarach byłem 4 raz, w tym drugi na Lanzarote, ale tak fatalną pogodę miałem pierwszy raz. Na 9 dni na wyspie 2 dni padało, ale tak konkretnie, momentami zawierucha była taka, że jadąc autem nic od deszczu nie widziałem, trzeba było jechać 30 km/godz. Kolejne 2 dni było pochmurno i chłodno, pozostałe dni ciepło i słonecznie, dało się kąpać w oceanie, chociaż woda chłodna.
      Tak więc niewykluczone, że i kurtka się na wyspie przyda, chociaż nie życzę...
      • Gość: elka Re: problem z ubraniem IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.14, 14:10
        @lady
        masz problemy 'skarpetki', no nie wierzę, że można pytać o takie pierdoły !!!!
        • Gość: iza Re: problem z ubraniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 21:44
          ale jestescie dziwni..........
          a elka nie dosc ze dziwna to jeszcze slepa, gdzie lady pisze ze problem ze skarpetkami?
          kogos chyba zazdrosc zrzera he he
          • Gość: elka Re: problem z ubraniem IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.14, 11:53
            iza
            ja może ślepa ale ty głupawa troszkę, no sorki ale tak jest
            a zazdrość? buhahaha właśnie się pakuję na Sri Lankę
            • Gość: iza Re: problem z ubraniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 18:05
              ty na Sri Lanke a ja bylam dzis na obiedzie w Palacu Prezydenckim i pilam brudzia z Komorowskim
              napisac mozna wszystko..............:))))))))))))))
              • Gość: elka Re: problem z ubraniem IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.14, 18:36
                tak, na Sri Lankę - 'Łza z policzka Indii' z RT, jak co roku jakiś inny kierunek
                a wkurza mnie po prostu jak ludzie zaśmiecają forum takimi bzdurami - jak się ubrać, co zobaczyć, jaka woda, jak pogoda - to wszystko na tym forum już było, wystarczy poczytać
                a było - mnóóóóóóóstwo na takie banalne tematy
                zrozumię posty
                typu ' co zobaczyć, co zwiedzić' a i na ten temat było już kilka milionów porad:)
                ale nie po co się wysilać !!!!
                • Gość: miodek Re: problem z ubraniem IP: *.opera-mini.net 24.02.14, 11:15
                  ja natomiast nie wiem jak można pisać "zrozumię". na tę Sri Lankę zabierz słownik ortograficzny do poczytania pod palmą :-D

Do autorki postu: to może po prostu ubierz się trochę lżej. Aktualnie zima już odpuszcza, więc myślę że zamiast kurtki wystarczy jakaś cieplejsza bluza sportowa, pod spód koszulka z krótkim rękawem. Kozaki też sobie możesz odpuścić, śnieg już raczej nie spadnie :-) myślę, że sookojnie buty trekingowe lub najzwyczajniejsze sportowe wystarczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka