Dodaj do ulubionych

Caserio hotel GC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.15, 13:04
Witajcie, może ktoś z Was zechce napisać jakieś świeże wrażenia z pobytu w hotelu Caserio w Playa Del Ingles.
Będę wdzięczny za napisanie kilku słów o hotelu, zakwaterowaniu, warunkach, etc...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: evulevu Re: Caserio hotel GC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.15, 10:17
      Byłam w czerwcu ub. r., wiec chyba w miarę aktualne.
      Świetna lokalizacja, wszędzie blisko- ocean, sklepy, CC, wypożyczalnie aut, pętla autobusowa, itp. Pokój spory, na ostatnim piętrze, widok na wydmy gratis- rewelacja. Czysto, serwis sprzątający widoczny przez cały dzień. Jedzenie- dla mnie super, wybór b. duży, częściowo na bieżąco przygotowywane, również kuchnia miejscowa. Obsługa b. uprzejma. Jeśli ktoś jest zainteresowany- animatorzy wielojęzyczni, również po polsku, wieczorne przedstawienia. Dla niektórych może być za mały basen- my nie korzystamy, woleliśmy ocean i plażę, nie było problemów z leżakami. Moją opinię znajdziesz też na holidaychecku. Jak dla mnie wszystko na +, nie miałam się do czego "przyczepić" . Oceniam też oczywiście przez pryzmat ceny w lm, która była wg mnie b. korzystna, niestety stała cena katalogowa mnie powala :)
      • zgora35 Re: Caserio hotel GC 23.02.15, 16:43
        witaj

bardzo dziękuję za odpowiedź, już się zastanawiałem czy nikt tego hotelu nie odwiedza, ja zakupiłem w first minut i cena zadowalająca, wyjazd na przełomie maja/czerwca, jeszcze raz bardzo dzieuje;)
        • Gość: evulevu Re: Caserio hotel GC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.15, 09:35
          Ten hotel ma u nas tylko Tui, ma to swoje zalety- jest bardzo mało Polaków :) W sumie było nas ok. 20 osób , większość to Hiszpanie i Niemcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka