Dodaj do ulubionych

Teneryfa - Anna Hiszpańska

26.09.17, 02:01
Witam

Mam pytanie czy ktoś z Państwa wynajmował apartament w Teneryfie za pośrednictwem lub u Anna Hiszpańska ? Jak tak to jakie wrażenia ? Ciężko coś znaleźć w necie na temat tej Pani. Nie chciałbym wtopić tym bardziej że za 10-14 dni wychodzi sporo kasy. Pani jest komunikatywna ale dziwi mnie że po paru latach działalności prawie całkowita cisza w necie, chyba że ja nie umiem szukać. Ja natknąłem się na ofertę przez udostępniony przez kogoś post z FB. Firmy Pani nie ma itd. Sam nie wiem wiarygodne to czy nie ? Pomóżcie. Z góry dzięki.

Pozdrawiam
Rafał
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: Teneryfa - Anna Hiszpańska 26.09.17, 21:14
      Nie byłam, więc i rekomendować nie mogę. Znalazłam natomiast w necie taką stronkę:
      www.airbnb.pl/rooms/16201631
      Jak widać p. Hiszpańska wynajmuje apartament przez airbnb. Jakieś recenzje tez są, czy jednak wiarygodne, trudno mi orzec.
    • Gość: Dorota Re: Teneryfa - Anna Hiszpańska IP: *.red-81-37-69.dynamicip.rima-tde.net 21.03.18, 23:39
      Tak to wiarygodna osoba i działa już kilka lat tutaj.
      • Gość: Magda Re: Teneryfa - Anna Hiszpańska IP: *.centertel.pl 26.03.18, 13:29
        od tej Pani nie wynajmowałam ale wynajmowałam z Airbnb i na necie też opinii nie znalazłam na temat właściciela, tylko opinię osób z Airbnb i było wszystko okej.
    • Gość: Ws Re: Teneryfa - Anna Hiszpańska IP: *.red-83-40-82.dynamicip.rima-tde.net 23.12.20, 02:36
      Początkowo jeśli chodzi o pieniądze to umie liczyć wszystko. Z depozytem gorzej, kombinuje i blokuję kontakt zachowując sobie 650 euro, oczywiście na samym początku naciskajac na gotówke a nie transfery. Unika podatków, i oszukuje. Zdałem apartament w perfektycjnym stanie, lepszym niżeli je zastałem. Umówiliśmy się że nie będzie problemu z depozytem. Byłem w Alborada Ocean Club. Poluje naiwniaków na Facebooku, wyraża się dobrze, na wszystko można się umówić do czasu. Będzie zgloszona na policję, biura podatkowego jak i wszędzie na necie. W czasie korony takie rzeczy robić, jest bezwzglwdna i na tym zarabia najwięcej. Categorycznie odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka