12.07.18, 11:43
Wciąż mało popularna a warto ją zobaczyć.Spędziłam tydzień we wrzesniu i sporo ją objechalam wypożyczonym w hotelu autkiem. To śliczna, mała wysepka. Jeszcze trochę dzika, nie ma więc tłumu turystów . Raczej dla wielbicieli natury i pieknych widoków niż dla fanów życia nocnego . Mało jest plaż piaszczystych ,ale coś tam można znależć.
Obserwuj wątek
    • bah77ue Re: La Gomera 12.07.18, 14:53
      Także polecam:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,163654882,164590157,0,2.html?v=2 :)

bah77
      • ja.s.i.u Re: La Gomera 13.07.18, 13:38
        Ciekawe, czy trip4cheap była na La Palmie i obeszła wyspę. Właśnie, La Palmę można "objechać", ale jak chcesz nią się zachwycić, musisz obejść.
        • trip4cheap Re: La Gomera 20.07.18, 07:56
          Niestety na La Palmie jeszcze nie bylam,ale właśnie po wizycie na La Gomerze to na pewno mój nastepny kierunek na Kanarkach. Podobnie jest mało komercji, mnie turystów i piękne krajobrazy , formacje skalne,prehistoryczne lasy.. tak przynajmniej slyszalam od lokalesów i to mnie kręci.
          Na La Gomerze jest mnóstwo takich miejsc , widziałam osobiście i mnie oczarowały .. to można popatrzeć na te cuda i zobaczyć to co ja widziałam www.trip4cheap.pl/forum/relacje-wyspy-kanaryjskie/la-gomera-wyspa-pelna-czaru-i-magii
          • ja.s.i.u Re: La Gomera 20.07.18, 14:59
            Dziękujemy admince za zareklamowanie swojego forum. W końcu gazetowe umiera, to może tam przyjdzie nam się kiedyś przenieść? Zapraszasz?
          • Gość: Lidia Re: La Gomera IP: *.icpnet.pl 28.01.20, 19:12
            Byliśmy na jednodniowej wycieczce urządzonej przez TUI . Rezydentka, bardzo zresztą sympatyczna, słusznie polecała. Wyspa wspaniała, ale rozczarowalam się przewodniczką, panią Gabi. Objechaliśmy wyspę, została godzina na zwiedzenie stolicy. Pani przewodniczka bardzo udzielała się w sprawie zakupów w przyportowym sklepie. Niestety już do stolicy z nami nie poszła. Dostaliśmy tylko wskazówkę, że możemy iśc sami i nie spóźnić się na prom. Natomiast wspaniała była przewodniczka Marta (?) na Teide. Dużo się od niej dowiedzieliśmy
    • wiiolettak Re: La Gomera 26.07.18, 20:31
      Zamierzam odwiedzić w przyszłym roku :) Zobaczymy
      • trip4cheap Re: La Gomera 02.08.18, 08:38
        Mam nadzieję,że przypadnie ci do gustu tak jak mi...chetnie kiedys wrócę, bo jeszcze parę szlaków zostało do przejścia .Teraz myślę o sąsiadce czyli La Palmie.
    • Gość: 2zPL Re: La Gomera IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.23, 07:54
      La Gomera - opis z nastawieniem na wycieczki i trekking - www.dwojezplecakiem.pl/la-gomera-trekking/
      Opis wyspy również w w blogu. Zapraszamy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka