radekk10 20.10.18, 14:24 kurde...wybrałem hotel i okazuje się że nigdzie nie można już zarezerwować...:( w październiku 2018 brak miejsc od maja do sierpnia 2019...czy naprawdę jest to możliwe? czy chwilowa zagrywka BP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faraon.drugi Re: Hotel IFA Interclub Atlantic 20.10.18, 17:14 radekk10 napisał: '...że nigdzie nie można już zarezerwować...:( w październiku 2018 brak miejsc od maja do sierpnia 2019..." Można zarezerwować i wykupić w BP. Sprawdź dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
faraon.drugi Re: Hotel IFA Interclub Atlantic 21.10.18, 09:57 Radku, nie będę za ciebie odrabiał zadania domowego. Jeżeli nie potrafisz znaleźć odpowiedzi na tak bezradne pytanie to znaczy, ze nie jesteś zdolny do podróżowania. Sądząc również po twoimi ubożuchnym i mało uprzejmym stylu pisania nie poradzisz sobie z tym wyzwaniem. Zacznij może od wycieczek po swojej okolicy. Słonecznego dnia życzę - fII Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: Hotel IFA Interclub Atlantic 21.10.18, 11:13 no cóż siedzisz sobie przed komputerkiem i trolujesz...takie życie... nie będę komentował. hotelu nie ma w ofercie żadnego biura od maja do września 2019, nie ma na bookingu ani w ofercie niemieckiego BP...no ale ok dalej sobie siedź i troluj. P.S jeszcze tydzień temu był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll dyżurny Re: Hotel IFA Interclub Atlantic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.18, 13:50 Wetnę się. Ja tez sprawdziłem dla ciekawości i widzę, ze hotel jest oferowany w BP. Skup się Radku. Dasz rad(k)ę:) Trzymam kciuki, Odpowiedz Link Zgłoś