mimi78 04.08.05, 16:41 Mam pytanie. Ladujemy na teneryfie norte a musimy sie dostać na south. Jak tam dojechać? Nigdy nie byłam na teneryfie, widzę że to są różne wyspy - czy jeżdzi autobs? Prom?? Dajcie znać! Dzięki za pomoc!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: Teneryfa Norte na Sud IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.05, 19:08 tenerfa south i norte to ta sama wyspa... south to po angielsku poludnie a norte to polnoc! czyli ladujesz na polnocnej czesci wyspy a musisz sie dostac na poludnie. skoro tak piszesz to pewnie nie jedziesz tam z biurem podrozy. polecam wynajecie auta w wypozyczalni(jest ich tam b.duzo) musi to byc ta sama siec i bedziesz mogla oddac auto w innym miescie.paliwo jest tanie jak barszcz;) ja zwiedzilam cala wyspe bylo super taxi tez sa tanie. jesli chcesz cos wiecej sie dowiedziec to sluze rada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Teneryfa Norte na Sud IP: *.pata.pl 05.08.05, 22:56 www.toandfrom.org/airport/canaries.html#TFS Bus#340 Route: Tenerife Sur Airport-Tenerife Norte Airport-Carretera del Botánico-Puerto de la Cruz. Buses leave the airport at 0945, 1400, 2000 & 2330. Buses leave Puerto de la Cruz at 0710, 1200, 1720 & 2145. Cost One-way €7.70, return €13.85. Inter-airport fare €4.95 one-way, €8.90 return. Airport to Airport: Taxi to Tenerife South €52 Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: Teneryfa Norte na Sud 05.08.05, 23:47 Wow! Thank so much:) Tak lecimy na własną rękę na święta:) I musimy się włąśńie dostać z północy na południe. Na mapie linni lotniczych - wyglądało to jak różne wyspy! Odpowiedz Link Zgłoś