Gość: oio Re: Taniej na Knarach czy w Egipcie? IP: *.aster.pl 30.11.06, 06:22 zdecydowanie tańszy jest Egipt i nie można go porównywać do Wysp Kanaryjskich to inny świat :-))) byłem już 3 razy na Gran Canarii i nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
mediterraneo1978 Re: Taniej na Kanarach czy w Egipcie? 07.12.06, 08:44 Osobiście mam porównanie Rodos z Tunezją. Na Rodos wszystko średnio 3 razy droższe. A Kanary sa droższe niż Rodos, a Egipt tańszy od Tunezji. Jest więc porównanie. Podejrzewam, że moga sie zdarzać przypadki, że coś w Egipcie kosztuje 1 funt egipski, na Kanarach - 1 euro (1 euro = ok.7,5 funta). Odpowiedz Link Zgłoś
bermin Re: Taniej na Kanarach czy w Egipcie? 12.01.07, 01:01 No nieźle gratuluję rozpoznania. Proponuję nie wprowadzaj forumowiczów w błąd. Z góry dziekuję. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Taniej na Kanarach czy w Egipcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 17:23 zdawkowy komentarz prosze o wyjasnienie Odpowiedz Link Zgłoś
jenifer1 Re: Taniej na Kanarach czy w Egipcie? 08.04.07, 18:35 Egipt podobno jest tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Taniej na Kanarach czy w Egipcie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.07, 23:41 No cóż, cywilizacja kosztuje. Mimo to, rok temu wybrałam Kanary. I uważam, że był to bardzo dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arosik01 Re: Taniej na Knarach czy w Egipcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:19 Na Kanarach przelicznik większości artykulów to mniej więcej 1 euro = 1 zł.( to co u nas kosztuje 1 zł tam kupisz za 1 e.)W zasadzie tańsze niż w Polsce jest tylko paliwo i dobre alkohole ale i tak warto pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Taniej na Knarach czy w Egipcie? IP: *.Red-88-0-33.dynamicIP.rima-tde.net 19.04.07, 10:09 Jest tanszy alkohol. perfumy, sprzet fotograficzny ale na Kanary nie jedzie sie po zakupy. Gran Canaria jest tak piekna, ze trzeba ja pozwiedzac a nie biegac po sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_99 Re: Taniej na Knarach czy w Egipcie? 09.06.07, 15:44 Oczywiscie, że taniej jest w Egipice, Kanary to zupełnie inny świat :) Odpowiedz Link Zgłoś