IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.07, 16:03
Czy ktoś wrócił z los zocos?
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: los zocos IP: *.Red-80-36-146.staticIP.rima-tde.net 06.03.07, 11:57
      hej, ja wlasnie jestem na lanzarotew ale w mansiona nazaret, co do los zocos to
      trzeba uwazac, spotkalam dwie pary jedni bardzo niezadowolenie(brudny
      niewyremontowany pokoj, fatalne jedzenie, zimny basen), drudzy twierdza ze
      wszystko ok.
      jesli jescze mozesz cos zmienic to domagaj sie od itaki chociaz wyremontowanego
      pokoju!!!
      • Gość: ala g Re: los zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.07, 15:54
        A jak woda w morzu?Można się kąpać?
      • Gość: iwonka9911 Re: los zocos IP: *.elsat.net.pl 06.03.07, 17:05
        Witaj! Mam wykupiony Mansion Nazaret i będe tam z 5 letnią córką. Bardzo proszę
        napisz jakie jest tam jedzenie , pokoje i czy daleko do plaży. Będę bardzo
        wdzieczna.Pozdrawiam!
      • Gość: mery Re: los zocos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:07
        Napisz proszę jak było w Mension nazaret.
      • Gość: MARCIN Re: los zocos IP: 212.76.37.* 06.03.07, 21:59
        Asiu,

czy mozesz napisac cos wiecej o mansion nazaret.

Jak wyglada zakwaterowanie - czy masz pokoj z dwoma pomieszczeniami.
        Jak wyglada sprawa jedzenia - czy obiady sa w formie bufetu z wyborem + ogolne
        wrazenia.Planujemy tam pojechac z 4 letnia corka.
        pozdrawiam,
        • Gość: Aśka Re: los zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:28
          Hej, wczoraj wróciłam z Mension. Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Jedzenie
          bardzo smaczne i dosyć spory wybór. Co do pokoju, to byliśmy w apartamencie, w
          sumie to zadna rewelacja, ale najważniejsze dla mnie było to, że czyste i bez
          robków. Jak macie możliwośc to unikajcie pokojów typu studio na parterze , sa
          bardzo ciemne i wilgotne. Najlepiej jeśli macie możliwośc to wybierajcie pokoje
          w części z największym basenem (są w najlepszym stanie).Do plaży z żółtym
          piaskiem jest ok. 5 min. spacerkiem. Costa Teguise jest bardzo spokojnym i
          ładnym miejscem, sczególnie polecam dla rodzin z dziećmi.Polecam spacery na
          promenadzie, ale uważajcie na słońce, można się spiec.
          Wróciliśmy bardzo zadowoleni i przede wszystkim wypoczęci!!!
          pozdrawiam
      • Gość: ikar Re: los zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.04.07, 15:05
        Uwaga na Itakę!
        • Gość: iwonka9911 Re: los zocos IP: *.elsat.net.pl 04.04.07, 15:31
          do ikara: dlaczego napisałeś " uwaga na Itakę" Wybieram sie z nimi na Lanzarotę
          i jezeli coś wiesz to napisz o co Ci chodzi.
    • Gość: lewania Re: los zocos IP: *.cable.ubr01.hali.blueyonder.co.uk 13.03.07, 16:48
      W zeszlym tygodniu wrocilam z mezem z Los Zocos. Podobalo nam sie. Jedzenie
      dobre, choc ustawione pod Angoli. Jedyny minusik pojawia sie w przypadku kiedy
      ulokuja Cie w pokoju z taka lazienka jaka my mielismy. Az szkoda slow. bylo to
      w jescze niewyremontowanym bloku. Pokoj, jak pokoj - nie bardzo nowoczesny, ale
      czysty. Ale jesli chodzi o lazienke to odmowilam korzystania, a nie naleze do
      osob bardzo wybrednych. Takich warunkow mozna by sie spodziewac w domku
      cempingowym w Swinoujsciu. Na drugi dzien bardzo mila Pani w recepcji o imieniu
      Eveline, stanela na glowie, zeby nas przeniesc. Chwala jej za to :)

Do plazy Playa de los Cucharas jest bliziutko, ale zarowno w oceanie jak i w
      basenie przy hotelu woda jest ziiiiimnaaaaaa... brrr... jestem osoba, ktora
      ciezko wyciagnac z wody raz juz sie w niej znajde. W tym przypadku ciezko bylo
      namowic mnie na kapiel. Spokojniej jest przy basenach po lewej stronie od
      recepcji. Lezak na plazy kosztuje4 euro za dzien. mila odmiana od lezenia na
      piasku :)

Przestrzegaja na prawo i lewo przed sklepami z elektronika. Ja tez przestrzegam
      mimo, ze zachecaja zagaduja zaczepiaja i obnizaja ceny tak, ze mowia, ze nizej
      sie nie da. Wiekszosc sklepow przedaje falszywe lub felerne produkty.

jakies 30 metrow od wejscia do recepcji Los Zocos jest Netto :)

Wsrod animatorow jest Polka. Animatorzy prowadza codziennie dyskoteke dla
      dzieci. piosenki z tej dyskoteki bede miala dlugo w glowie :)

Polecam wynajac samochod z wypozyczalni w hotelu - najtaniej w okolicy. Choc tez
      zalezy jaki samochod.

Pozdrawiam
      • Gość: ala g Re: los zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.03.07, 20:41
        Czy sądzisz że remont skonczy sie w drugiej połowie kwietnia?Co z tv?Jak oni
        wyłączają odbiorniki w pokojach?Co warto kupić ?Czy jest bezcłówka?
        • rubin777 Re: los zocos 14.03.07, 15:44
          Czytałam,że kompleks składa się z Mension Nazaret*** i Nazaret** pod tym samym
          adresem.Czy Polaków kwaterują w jednym i drugim?Bo wygląda na to,że Nazaret
          jest o niższym standardzie,a Itaka sprzedaje Mension Nazaret.
        • Gość: lewania Re: los zocos IP: *.cable.ubr01.hali.blueyonder.co.uk 15.03.07, 20:54
          Remont skonczy sie w drugiej polowie kwietnia ale 2008 roku. Na ulotkach hotelu
          umieszczone sa informacje o remoncie 2006 - 2008. Obecnie dopiero rozpoczeli
          remontowac drugi blok. Aczkolwiek pokoje na samym koncu bloku drugiego mimo, iz
          nie sa nowoczesne maja o wiele nowoczesniejsze lazienki - najwyrazniej pozno
          byly robione. Jesli nie mozesz poprosic organizatora wycieczki o zapewnienie, ze
          bedziesz w nowym bloku, napisz list do hotelu do recepcji kiedy przyjezdzasz i
          czy moga zanotowac sobie, iz chcesz aby umiescili cie w bloku nr 1.
    • Gość: monika Re: los zocos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 13:51
      ja byłam w los zocos pod koniec stycznia. trafiłam bardzo ładny i wyremontowany
      pokój, na parterze. potwierdzam, ze woda była zimna i ani raz nie weszlismy do
      niej( zarówno basen jak i morze). remont był uciązliwy, pisalismy reklamacje do
      itaki (równiez o brak podgrzewanego basenu, bo tak wtedy pisali w ofercie).
      jedzenie nam bardzo smakowało, z pogodą z kolei nie trafilismy. 5dni
      pochmurnych z opadami. poza tym słonko + chmurki, no i niestety ten nieszczesny
      wiatr, niekiedy dość chłodny. temp. była ok 18'. samochód wypozyczalismy w
      hotelu, na 2 dni.
      • ukisg Re: los zocos 21.03.07, 06:49
        Czy miejsce zbiórki było na Okęciu na starym, głównym terminalu czy na nowym?
    • Gość: wacek Re: los zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.03.07, 15:00
      kto wrócił?
      • Gość: Mak Re: los zocos IP: *.acn.waw.pl 01.04.07, 21:05
        Witam wszystkich,
        Wróciłem wczoraj z imprezy Dwie Wyspy z Itaki.
        Pierwszy tydzień w Los Zocos:
        -Wyremontowany jest tylki blok 1. Blok 2 częściowy zamkniety ze względu na
        remont.
        -Grupę podzielili prawie równo na trzy bloki: 1, 2 i 3. Jedyny sensowny blok to
        1, bo faktycznie wyremontowany w zeszłym roku, ale na pewno nie są to
        przestronne apartamenty. Raczej klitkowate. Blok 2 jest najstarszy, pokoje
        mocno podniszczone i ogólnie pierwsze wrażenie kiepskie. Jedynie łazienki w 2
        noszą ślady remontowania (pewnie kilka lat temu). Blok 3 ma zdaje się 8 lat.
        Standard podobny jak w bloku 2, ale ponieważ wszystko jest młodsze, to i mniej
        zniszczone. Ma za to gorsze łazienki niż 2, a sporo część pokoi ma taras na
        pólnocną stronę, a okna od sypilani wychodzą na dojście do pokoi. Blok 1 i 2
        mają praktycznie wszystkie tarasy od południa. Jak miałbym wybierać blok to:
        zdecydowanie i jedynie 1. Bez porównania najlepszy. Z dwojga złego 2 czy 3, to
        chyba 2 ze względu na lepszą łazienkę i słoneczne położenie.
        -jedzenie jest całkiem dobre i spory wybór. Myślę, że każdy coś dla siebie
        znajdzie. Jedynie szklanki i talerze nie zawsze mają w pełni domyte.
        -panie na recepecji raczej mało pomocne jeżeli reklamuje się standard pokoju.
        Odsyłaja do Itaki, która podobno wie co kupiła.
        -rezydentka Itaki o imieniu Dagmara była raczej opryskliwa w stosunku do osób
        reklamujących pokoje i standard hotelu. Ale widziałem ją w samolocie wracającym
        do Polski, więc może już ją odwołali z Kanarów, gdyż z tego co słyszałem, to
        wiele osób się na nią skarżyło.
        -TV ekstra płatna: dają wtedy pilota + aktywują sygnał.

Drugi tydzień na Fuercie to już porządy hotel Oasis Village. I tam opis, że sa
        przestronne pokoje jest w pełni prawdziwy. Jedzenie też dobre, ale mniejszy
        wybór niż w Los Zocos.

W sumie wyjazd raczej udany, ale zarówno hotel jak i rezydentka na Fuercie o
        wiele lepsze niż na Lanzarote.
        Sama Itaka nie zachowała się zbyt ładnie. Rezerwując wyjazd obiecywali (katalog
        i Internet) kompleksowo wyremontowany hotel o podwyższonym standardzie z
        podgrzewanym basenem i paroma innymi rzeczami. W rzeczywistości Los Zocos
        napewno nie jest tym czym opisywali. Teraz już zmienili w Interecie opis na
        mniej zachacający, ale mnie nikt o zmianie nie poinformował. Rezydentka
        powiedziała, że to był obowiązek agenta. A jak jej odpowiedziałem, że
        rezerwowałem bezpośrednio w Itace i nikt z Itaki słowa nie powiedział, że nie
        wszystkie pokoje są wyremontowane (mimo, że np. list ze zmianą godziny wylotu
        przysłali), to odpowiedziała, że mogę złożyć reklamację. Co zresztą uczynię.
    • Gość: konrad Re: los zocos IP: *.44.rev.vline.pl 27.03.07, 14:29
      Co to za hotel?Zamierzam jechać w lipcu Opinie takie sobie?
      • Gość: ikar Re: los zocos IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.03.07, 20:04
        ???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka