Gość: aminek IP: *.adsl.highway.telekom.at 30.12.07, 09:56 wlasnie wczoraj wrocilismy, bylo suuuuuuper, jeyeli kogos interesuja szczegoly sluze informacjami.... poydrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorbe Re: swieta na fuerteventurze IP: *.ztpnet.pl 02.01.08, 22:06 to opowiadaj:) bo ja wybieram się pod koniec stycznia do riu oliva; byłam kiedyś dawno na fuercie więc wiem ze jest cudnie:) jak pogoda? czy tłoczno jest czy cisz i spokój??opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miminek Re: swieta na fuerteventurze IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.01.08, 10:37 hej, dokladnie bylismy w riu oliwa niedaleko corralejo. zaczne od pogody poprostu codowna, srednia temperatura wachala sie miedzy 26 a 29. byly dni zupelnie pozbawione chmur ale w czesciej niebo bylo z lekka zachmurzone co przynosilo ulge od slonca ktore niemilosiernie palilo. na 2 tygodnie mielismy dwa dni deszczowe ale zimno nie bylo i deszcze byly przelotne. na gran canari w tym czasie oglosili alert powodziowy zalalo wiekszosc wyspy.wiatry nie byly uciazliwe a wieczory nie byly mocno chlodne. co do hotelu to plusem jest bliskosc od lotniska jakies 30 min autem, obsluga naprawde jest super jedzenie dobre choc monotonne ale zawsze cos mozna dla siebie wybrac, w barkach przy basenowych duzo przekasek i drinkow. pokoje czysciutkie. kazda sprawa z ktora sie zwracalismy do obslugi realizowana byla natychmiast. po tyg zmienilismy studio na bardziej sloneczne dostalismy 3 klucze i mozliwosc wyboru, butelke szampana i kwiaty mile to bylo. ale proponuje zaraz przy meldowaniu poprosic o sloneczny pokoj w ciagu dnia sie nagrzeje i w nocy bedzie przyjemniej. do przykrycia jest tylko kocyk. hotel i bungalowy regularnie odswierzane ale widac na nich uplywajacy czas. okolica pieknie zielona mnustwo palm zadbane trawniki, program animacyjny dla dzieci i doroslych bogaty. swieta zorganizowane super pyszna kolacja dobre wina wszystko bardzo uroczyscie naprawde najwyzszy poziom. mikolaj dla dzieci przyjechal na wielbladzie z pustynnej plazy pod sam hotel. swietna organizacja rozdawania prezentoe dla olbzymiej gromady dzieci w roznym wieku swietnie dobrane prezenty dla dziewczyneki chlopcow. moje dzieci byly w niebo wziete. plaza marzenie szeroka , piaszczysta lagodne zejscie do oceanu a w nim turkusowa woda lezaki i parasole na plazy platne. idac troche w bok plaza pusta a krajobraz iscie pustynny sporo naturystoe pochowanych w takich smiesznych bunkrach z kamieni. warto zabrac badz kupic na miejscu namiot oslonke od wiatru wowczas spokojnie mozna leniuchowac. niedaleko szkolka serfingowa, mozliwosci do nurkowania nieopodal wyspy. apteki swietnie zaopatrzone lekarz w hotelu platny ale do zwrotu z ubezpieczenia. tanie kosmetyki, alkochole i papierosy. wyporzyczalni aut kilka ceny w zasadze wszedzie podobne. nie wiem czy na wszystkie pytania odpowiedzialam. informacji i przezyc jest mnustwo za rok jedziemy ponownie na swieta i sylwestra wieksza grupa. a w hotelu przewazaja anglicy, niemcu i wiele osob bylo z brukseli, polskojezycznych osob oprocz naszej 4 bylo jesze 3. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaan Re: swieta na fuerteventurze IP: *.zep.com.pl 03.01.08, 14:38 Opis w porządku, ale ile ilość błędów ortograficznych zabójcza. Takie błędy eliminowały w szkole podstawowej. Jak widać nie przeszkadza to w odktywaniu świata. A ilu jest bezbłędnych...których nie stac na takie wyjazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miminek Re: swieta na fuerteventurze IP: *.adsl.highway.telekom.at 03.01.08, 15:21 jezeli cie raza moje bledy to nie czytaj. opis podrozy nie byl krotko mowiac odpowiedzia na twoje pytanie. zapewniam cie ze naleze do osob wyedukowanych z wyzszym wyksztalceniem i ciezka praca zarabiamy z mezem na realizacje marzen i podroze.internet jest globalny i ogolnie dostepny co znaczy ze np. nie musze byc polka...czy cos w tym rodzaju. mysle ze uwagi na temat pisowni i robienia bledow powinny byc zamieszczone na odpowiednim forum ortograficznym poszugoj go sobie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorbe Re: swieta na fuerteventurze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.08, 16:41 dzięki za wyczerpujące informacje:) trochę martwiłam się pogodą, a najbardziej siłą wiatru; kiedyś spędzałam ferie zimowe na Teneryfie w miejscowości El Medano, gdzie strasznie nas wywiało:) mam nadzieję, że wiatr będzie trochę słabszy:) dzięki jeszcze raz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś