Gość: jom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 13:36 Witam! Mam pytanie gdzie lepiej sie wybrac, jesli chce sie polezec na piaszczystej plazy w sloneczku w marcu? Gdzie lepsza, pewniejsza pogoda i gdzie ladniejsze plaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deren Re: GC czy Lanzarote? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 14:08 Najładniejsze plaże są na Fuerteventurze. Jesli masz wybierać miedzy GC a Lanzarote, to zdecydowanie GC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter112 Re: GC czy Lanzarote? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 00:25 dokladnie + tylko GC ! Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: GC czy Lanzarote? 26.02.08, 07:44 Zazwyczaj bardziej słonecznie jest na Lanzarote, a Plaża Papagayo na tej wyspie jest w/g mnie jedną z najbardziej malowniczych plaż na Kanarach. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: GC czy Lanzarote? IP: 213.25.153.* 26.02.08, 09:01 Byłam miedzy 2 a 9 lutego na Lanzarote. Pogoda fajna, może nie 30 stopni, ale od godziny 10 czy 11 do 16 spokojnie można leżeć i się opalać. Wyspa robi kolosalne wrażenie, ale nie mogę powiedzieć, że wydała mi się piękna. Cieszę się, że tam pojechałam, bo miałam dobrą pogodę i mogłam się ładnie opalić. Jeśli jeszcze bym tam kiedyś się wybrała to tylko ze względu na gwarantowaną słoneczną pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś