Gość: bsk1 IP: *.chello.pl 27.03.08, 07:33 Ktoś sie orientuje jakie są ceny napoi ( kawa,herbata,soki,woda) do posiłków przy wyżywieniu HB ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.lucent.com 27.03.08, 08:52 kawa, herbata, soki, woda do śniadania bezpłatnie Do obiadokolacji stosunkowo drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bsk1 Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.chello.pl 27.03.08, 20:03 stonsukowo drogo czyli ile dokladnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.lucent.com 28.03.08, 09:04 nie pamiętam, bo nigdy nie korzystaliśmy z napojów do obiadokolacji (głównie ze względu na ceny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 15:53 no to faktycznie super że się odezwałaś - i dalej nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsk1 Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.chello.pl 28.03.08, 17:17 tym bardziej że właśnie o konkretne ceny pytałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papagayo Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 18:38 piwo 5 euro cola 3 euro woda 3 euro herbata 3 euro kawa 3 euro soczek 3 euro wino 6 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bsk1 Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.chello.pl 29.03.08, 11:53 o to mi chodziło, dziękuje. Ceny faktycznie strasznie wysokie, 10 zl za herbate hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.Red-81-33-2.staticIP.rima-tde.net 10.04.08, 23:42 Chyba coś sie komus pomyliło, bo do kolacji w samej restauracji hotelowej nie ma ani kawy, ani herbaty. Te napoje mozna dokupić w barze za ścianą, albo wypić w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.nice.hnet.pl 11.04.08, 23:42 To że nie zamawiałeś lub nie widziałeś zbiorowych wodopojów kawowo- herbacianych podczas kolacji nie oznacza, że nie mozna ich zamówić u kelnera. Zapewniam Cię , że mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
linka555 Re: Oasis Papagayo - napoje 11.04.08, 01:50 Może nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie, ale proponuję zainwestować w kupno wody w butelkach, bo ta serwowana tam jest lekko słona. Jako że woda pitna pochodzi z oceanu, odsalanie nie zawsze dobrze im wychodzi. W poniedziałek 7 kwietnia wróciłam z tego hotelu i napoje stanowiły jedyny mankament tego pobytu. herbata i kawa na słonej wodzie raczej nie nadawały się do picia, a soki, próbowałam dwóch rodzajów, był to słabo rozcieńczony koncentrat z kolorową pianką. Mieliśmy all incl, ale nie korzystaliśmy tam z napojów. Na prośbę można było dostać od kelnerki (pracuje tam jedna Polka, bardzo miła z reszta) dzbanek wody z butelki ( w przeciwieństwie do tej z dystrybutorka). Jedzenie było nawet ok, a pomimo tych napojów wycieczka i tak nam się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsk1 Re: Oasis Papagayo - napoje IP: *.chello.pl 11.04.08, 07:49 rozumiem że wode mozna bez problemów w klepie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
linka555 Re: Oasis Papagayo - napoje 11.04.08, 15:27 tak, jest tuż obok ośrodka. Jest też kilka znacznie tańszych i lepiej wyposażonych "supersamów" w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy jakaś paranoja !!! IP: *.nice.hnet.pl 11.04.08, 23:46 Chłopie wyluzuj. Jedziesz do kraju o wiele bardziej cywilizowanego niż Polska a zadajesz durne pytania czy wode mozna bez problemów kupic w sklepie. Jakas paranojao jedź na wakacje do Ustki., lepiej siedź w tym swoim Pcimiu albo jedź na wakacje do Ustki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsk1 Re: jakaś paranoja !!! IP: *.chello.pl 12.04.08, 16:57 skoro piszą że są problemy z dobrą nie słona wodą to pytam, od tego jest chyba forum co nie TROLLu ? a z Pcimia to chyba ty jesteś sądząc po wypowiedziach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: jakaś paranoja !!! IP: *.eranet.pl 12.04.08, 20:51 skoro nie pijasz wody z kranu u siebie to nie pij tez wody na Kanarach,. Slonawa woda jest ale w kranie. Bo to woda z odsalania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsk1 Re: jakaś paranoja !!! IP: *.chello.pl 13.04.08, 09:06 "proponuję zainwestować w kupno wody w butelkach, bo ta serwowana tam jest lekko słona" - zrozumiałem że woda podawana na stołówce jest słonawa, a jeżeli tak duzy hotel ma problem ze zorganizowanej dobrej wody to pomyslałem ze może jest problem z zakupieniem jej w sklepach. pozdrowienia dla Napinaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś