Dodaj do ulubionych

Rejs statkiem Shogun lub Royal Delphin

IP: *.adsl.szeptel.net.pl 02.09.08, 15:23
Czy był ktoś może na takim rejsie? Czekam na opinie i informacje o
kosztach :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikita77 Re: Rejs statkiem Shogun lub Royal Delphin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:23
      Witam, być może mój post odpowie na jedno zadanie przez Panią pytanie, otóż - rejs oceaniczny Royal Delfin 4,5 godz, cena biletu - 50,00 euro.
      Informacje pochodzą od polecanego na łamach tego forum "słynnego" na Teneryfie p.Andrzeja z wypożyczalni www.teneryfarentacar.pl
      Jestem pod wielkim wrażeniem szybkiego kontaktu, expressowej rezerwacji (poprzez gg) oraz możliwości zakupu biletów, które pozwolą zaoszczędzić czas na stanie w kolejkach. Ceny z tego, co się orientuję są niższe niż w kasach, np. bilet dla osoby dorosłej w kasie Loro Parku kosztuje 31 euro, a u p.Andrzeja o 2 euro mniej. Oczywiście ceny te obowiązują jeśli wypożyczy się u Niego auto ;)
      Ja z pewnością skorzystam.

- Aquapark, cena biletu - 24,50 euro, 50% zniżki bilet dla kierowcy(trzeba kupić co najmniej 1 bilet dla drugiej osoby)
      - Parque las Aquilas, cena biletu - 23 euro, 50% zniżki bilet dla kierowcy(trzeba kupić co najmniej 1 bilet dla drugiej osoby)

- Loro Park, cena biletu - 31 euro, zniżka od tej ceny - 2 euro
      - La Gomera autobusem, cena biletu - 59 euro, zniżka od tej ceny - 5 euro
      - La Gomera Jeep Tamaran, cena biletu - 76,50, zniżka od tej ceny - 5 euro (pon, pt, polski przewodnik)

- Lady Shelley 5 godzin, cena biletu - 53 euro, zniżka od tej ceny - 5 euro
      - rejs oceaniczny Freebird 5 godzin, cena biletu - 53 euro, zniżka od tej ceny - 5 euro
      - rejs oceaniczny Royal Delfin 4,5 godz, cena biletu - 50,00, zniżka od tej ceny - 5 euro

- Piramides de Arona, show Flamenco, cena biletu - 36 euro, zniżka od tej ceny - 4 euro
      - Submarino, łódź podwodna, cena biletu - 48 euro, zniżka od tej ceny - 5 euro
      podane zniżki za każdy zakupiony bilet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka