halilinka 06.10.08, 00:23 20 grudnia wybieram sie na 2 tygodnie na lanzorate del mar.costa tequise hotel santa rosa,czy ktos juz był w tym miejsu?czy ktos był w święta albo sylwestra?jaka pogoda w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: święta sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 14:24 Byłam w tej miejscowości na sylwestra 2006/2007. Pogoda letnia, można chodzić w letnich ciuchach (20-23 st.), ale jak zajdzie słońce - robi się zimno. Na plaży można się opalać, choć trochę wieje, ocean zimny ( jak Bałtyk), ale widziałam takich, co się kąpali. Co do sylwestra - nie jest tak jak w Polsce, w moim hotelu była uroczysta kolacja w restauracji ( max do 22), potem była impreza z muzyką (przy międzynarodowym towarzystwie głownie tańczyli Polacy), o północy - szampan i jedzenie winogron (tradycja hiszpańska). Odpowiedz Link Zgłoś
karpio1980 Re: święta sylwester 08.10.08, 00:50 podaje Ci strone gdzie masz opisy ludzi z wakacji na Lanzarote moze uda Ci sie z kims skontaktowac w tej sprawie www.trivago.pl/search.php? pagetype=&offset=0&searchtype=3&ref=index&q=lanzarote Odpowiedz Link Zgłoś
a_p4 Re: święta sylwester 02.11.08, 10:28 a czy ktoś może powiedzieć, jak w praktyce wyglądają dni świąteczne (24-26 grudnia) - czy parki są otwarte dla zwiedzających, wypożyczalnie samochodów i sklepy działają ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_p4 Re: święta sylwester 02.11.08, 11:11 ok, znalazłam fajną stronę z informacjami www.inlanzarote.com/answers_lanzarote.html Odpowiedz Link Zgłoś