Dodaj do ulubionych

Lanzarote-komunikacja miejska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 18:32
Na Teneryfie jest TITSA....a jaka jest komunikacja miejska na Lanzarote?
czy ktoś ma link do rozkładu jazdy autobusów?
Jakie wypożyczalnie samochodów polecacie?
Obserwuj wątek
    • jszafranski Re: Lanzarote-komunikacja miejska 17.08.09, 00:13
      autobusy - GUAGUA

www.lanzarote.com/es/guaguas/
      wypozyczalnia

www.autoreisen.es/espanol/AlquilerDeCoches_.php
      • Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:31
        Dziękuję,właśnie na Twoją odpowiedź liczyłam.Jesteś dla mnie na tym forum
        ekspertem z sprawie kanarków :)
        • Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:36
          a Autoreisen dostarczają samochód pod hotel ,czy też trzeba odebrać w
          biurze?...tak jak w ORCAR?
          • motylanoga71 Re: Lanzarote-komunikacja miejska 17.08.09, 14:05
            z tego co widze na ich stronce to nie chwala sie podstawianiem. Napisane za to
            jest ze auto mozna oddac w jakimkolwiek ich biurze.

Napisz do nich mail z zapytaniem o podstawienia auta, byle nie po polsku :), z
            dosw. wiem ze odpisuja.
            • Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 22:49
              Dzięki,tak zrobię.
    • aga857 Re: Lanzarote-komunikacja miejska 18.08.09, 18:07
      Na Lanzarote jest tyle wypożyczalni samochodów, że prawie na każdym rogu. W moim
      hotelu ( od 3 km od Costa Teguise ) były 3. Nie ma więc sensu wcześniej do nich
      pisać. Bez problemu wypozyczysz na miejscu. My wypożyczyliśmy nawet taniej niż
      oferowali w necie.
      • Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:59
        Czyli ile konkretnie płaciłaś?...
        ja w zeszłym roku byłam na Teneryfie,samochód wypożyczałam na 7 dni,rezerwowałam
        w Polsce przez internet i kiedy już na miejscu chciałam wypożyczyć jeszcze na 1
        dzień to się okazało,że po pierwsze było dużo drożej,po drugie akurat w 3
        lokalnych wypożyczalniach nie było dla mnie samochodu-potrzebuję auta 6-osobowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka