Gość: maria.m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 18:32 Na Teneryfie jest TITSA....a jaka jest komunikacja miejska na Lanzarote? czy ktoś ma link do rozkładu jazdy autobusów? Jakie wypożyczalnie samochodów polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jszafranski Re: Lanzarote-komunikacja miejska 17.08.09, 00:13 autobusy - GUAGUA www.lanzarote.com/es/guaguas/ wypozyczalnia www.autoreisen.es/espanol/AlquilerDeCoches_.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:31 Dziękuję,właśnie na Twoją odpowiedź liczyłam.Jesteś dla mnie na tym forum ekspertem z sprawie kanarków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:36 a Autoreisen dostarczają samochód pod hotel ,czy też trzeba odebrać w biurze?...tak jak w ORCAR? Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Lanzarote-komunikacja miejska 17.08.09, 14:05 z tego co widze na ich stronce to nie chwala sie podstawianiem. Napisane za to jest ze auto mozna oddac w jakimkolwiek ich biurze. Napisz do nich mail z zapytaniem o podstawienia auta, byle nie po polsku :), z dosw. wiem ze odpisuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 22:49 Dzięki,tak zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
aga857 Re: Lanzarote-komunikacja miejska 18.08.09, 18:07 Na Lanzarote jest tyle wypożyczalni samochodów, że prawie na każdym rogu. W moim hotelu ( od 3 km od Costa Teguise ) były 3. Nie ma więc sensu wcześniej do nich pisać. Bez problemu wypozyczysz na miejscu. My wypożyczyliśmy nawet taniej niż oferowali w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.m Re: Lanzarote-komunikacja miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:59 Czyli ile konkretnie płaciłaś?... ja w zeszłym roku byłam na Teneryfie,samochód wypożyczałam na 7 dni,rezerwowałam w Polsce przez internet i kiedy już na miejscu chciałam wypożyczyć jeszcze na 1 dzień to się okazało,że po pierwsze było dużo drożej,po drugie akurat w 3 lokalnych wypożyczalniach nie było dla mnie samochodu-potrzebuję auta 6-osobowego. Odpowiedz Link Zgłoś