didi_max 11.10.06, 19:17 Książeczki z zachodnimi ziółkami ala TCM www.jeremyross.com/booksHerbal.asp www.taobook.com/acatalog/Chinese_Herbalism.html Trochę kosztowne, ale co tam , możemy się zrzucić :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didi_max Re: East/West Hetbs TCM 11.10.06, 19:24 Ups...miało być herbs Linki o zielsku; tcm.health-info.org/Herbology.Materia.Medica/HerbsWebPage.htm www.rchm.co.uk/articles/western_herbs.html www.senhealth.com/vsite/vcontent/page/xmlcontent/0,11740,4822-128129-129437-18650-65569-xmlcontent-item,00.html Tak przykładowo :) Odpowiedz Link
didi_max Re: East/West Hetbs TCM 11.10.06, 19:27 Hehe.To jest dobre, ciekawe czy sie da jakoś sciągnąć :P www.creativelogichome.com/tcmherbs.htm Odpowiedz Link
didi_max Re: East/West Hetbs TCM 11.10.06, 19:30 Jeszcze ostrzeżenie :( www.itmonline.org/arts/asarum.htm Odpowiedz Link
didi_max Re: East/West Hetbs TCM 14.10.06, 15:45 www.herbalists.on.ca/journal/eastwest.pdf Odpowiedz Link
dobrota6 Re: East/West Hetbs TCM 16.10.06, 20:11 Ta pierwsza książka jest już do kupienia w Polsce, zresztą nie tylko ta: www.medycynaorientalna.pl Odpowiedz Link
dobrota6 Re: East/West Hetbs TCM 16.10.06, 20:12 aktywny link: www.medycynaorientalna.pl/ Odpowiedz Link
re-flex www 17.10.06, 09:02 Didi, to coś dla Ciebie. widziales ksiegarnie? Ceny ksiązek powalajace, ale pewnie przez Amazon tak samo, albo gorzej....pomarzyc...ja sie na razie skupiam na punktach Ren Mai ...takie to dobrego poczatki... Odpowiedz Link
re-flex Re: www 17.10.06, 09:07 sprawdzilam Amazon...nawet zakladajac, ze zamowie we Francji i nie bede placic za paczke do Polski tylko odbiore 'przy okazji' odwiedzajac teściowa...wychodzi na to samo, a nawet drozej. Grrrr... Odpowiedz Link
didi_max Re: www 17.10.06, 15:53 Acha obejrzałem stronkę. Są tam też dane dotyczące kursu, ale ja nie spełniam kryteriów i raczej nie będę :( .Ciekawe, czy można być wolnym słuchaczem :) Książki no tak...ciekawe, ciekaaaaawe, ale nawet jakbym przeczytał całą ich ksiegarnię, to bedzie to martwa wiedza.I tak nie będzie gdzie tego wykorzystać. Dzisiaj jadąc linią 188 wysiadlem na przystanku"plac na rozdrożu" no i za cholere nie wiedzialem w którą stronę się udać. Na razie brak motywacji, aby przeznaczyć taką sumkę na książke o zielsku.Więc pewnie sobie poczeka do "pierwszego", tylko nie wiem jeszcze którego , "pierwszego" :) pozdrawiam Odpowiedz Link