gg_kk 24.02.14, 09:42 Gdzie zaopatrujecie się w wędliny na Wawrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek2567 Re: Sklep z wędlinami 24.02.14, 09:47 piszemy "w Wawrze" :) dobre wędliny ma Pan, który przyjeżdża w soboty na bazarek w Falenicy i sprzedaje z samochodu gg_kk napisała: > Gdzie zaopatrujecie się w wędliny na Wawrze? Odpowiedz Link Zgłoś
matiz130 Re: Sklep z wędlinami 24.02.14, 10:37 Wielki Polonisto! Z tego co wiem to cudzysłów pisze się inaczej, oraz zdanie zaczyna się wielką literą i kończy kropką. Lepiej zamiast czepiać się bezsensownych szczegółów, skup się na treści, która została przekazana. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kawon86 Re: Sklep z wędlinami 24.02.14, 13:14 Daj spokój. Zawarł informacje ? Zawarł . Słuszną uwagę zwrócił ? Sluszną. A jeśli chodzi o meritum to niezłe produkty sprzedają (też z samochodu) na bazarku w Międzylesiu (parking przy urzędzie dzielnicy) , też w soboty rano. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Sklep z wędlinami 25.02.14, 21:07 Mały polonisto. Gdy ktoś będzie błędnie pisał o Wawrze, Falenicy, Radości czy Aninie, to będziemy go poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
fleur11 Re: Sklep z wędlinami 26.02.14, 21:39 A ja polecam Bazar Szembeka. Z Wawra jest niedaleko, można dojechać 521. Samochodem z Falenicy to około 20 min, z Anina 10 min. Na Szembeka ceny są niższe niż w Falenicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gg_kk Re: Sklep z wędlinami 28.02.14, 15:42 dzięki i za zwrócenie uwagi i za wskazanie sklepów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Sklep z wędlinami we Wawrze. 10.03.14, 09:07 Róg Traktu Lubelskiego i Płowieckiej. Bo tam mam najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
zozumba Re: Sklep z wędlinami 23.05.14, 12:39 Co prawda, troche za wawrem, bo za warszawą, ale najlepsze wędliny dostaniecie w Oycowiznie. Prawdziwe swojskie, tak jak na wsi. Raz w miesiącu jezdzimy z mezem i się zaopatrujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Sklep z wędlinami 26.05.14, 10:02 Ja kupuję w Zielonym sklepiku na bazarze w Falenicy. Odpowiedz Link Zgłoś