bobi_wawer 17.11.14, 20:19 Jeśli to poniżej prawda: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,16984030,Wyniki_wyborow__Sprawdz__kto_zdobyl_mandaty_w_Twojej.html To jakaś totalna kicha u nas. Górą pyskacze POPIS (aninanin/wawerka) i stare kotlety - WIS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aninianin Re: Wyniki? 17.11.14, 21:00 Jesli juz musisz to wiedziec to glosowalem na pania Ojer z listy 34 ... Odpowiedz Link Zgłoś
aninianin Re: Wyniki? 17.11.14, 23:00 A wiesz dlaczego? Bo jako JEDYNA z kandydatow do mnie napisala, przedstawila program , porozmawiala, i za to namowilem kilka osob do glosowania na nia. Reszta kandydatow miala mnie gdzies :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wyniki? 19.11.14, 18:02 aninianin napisał: [...] Reszta > kandydatow miala mnie gdzies :) ...I slusznie :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_cz Re: Wyniki? 17.11.14, 23:42 Okręg 2 częściowo rozpoznany tutaj: www.sadul.waw.pl/?p=4152 Odpowiedz Link Zgłoś
bobi_wawer Re: Wyniki? 19.11.14, 17:06 Rafał, gratulacje za wynik, podobno masz mandat :-) tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,bielany-praga-poludnie-wlochy-znamy-nazwiska-radnych-dzielnic,149998.html Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_cz Re: Wyniki? 19.11.14, 21:40 Tak, mam mandat radnego. Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos i wspomogli mnie w kampanii wyborczej. To z pewnością nie będzie zmarnowany głos! :) bobi_wawer napisał(a): > Rafał, gratulacje za wynik, podobno masz mandat :-) > > > tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,bielany-praga-poludnie-wlochy-znamy-nazwiska-radnych-dzielnic,149998.html Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w [...] 18.11.14, 07:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w wyniki Wawer 19.11.14, 18:23 Radni dzielnicy Wawer (kadencja 2014-2018): Platforma Obywatelska: Joanna Buczyńska Leszek Baraniewski Hanna Chodecka Adam Godusławski Łukasz Kubik Andrzej Wojda Norbert Szczepański Przemysław Zaboklicki Michał Żebrowski Prawo i Sprawiedliwość: Jerzy Debert Barbara Fajkowska Janusz Grodecki Andrzej Krasnowolski Marcin Kurpios Andrzej Olszewski Włodzimierz Zalewski Sławomir Kacprowicz Wawerska Inicjatywa Samorządowa: Zdzisław Gójski Izabella Wolf-Jedynak Wojciech Godlewski Janusz Barciński Stowarzyszenie Wawer: Rafał Czerwonka Wiesław Domański Nic sie nie zmieni...niestety :( Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-azorro I nikogo z PSL ??? 24.11.14, 19:02 Niemożliwe ..... no po prostu niemożliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I nikogo z PSL ??? 24.11.14, 20:41 czarny-azorro napisała: > Niemożliwe ..... no po prostu niemożliwe ! Gdzie przepadla, rodzina Zygarskich, Gotowcow? No, mlody Godlewski sie zalapal. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś