Dodaj do ulubionych

pierwszy w Polsce portal aukcji transportowych

13.01.09, 13:34
warto wejść na www.transbid.pl ; całkiem ciekawy pomysł, coś w
rodzaju Allegro dla branży transportowej; słyszałem, że w Europie
już takie portale działają więc w Polsce też ktoś wpadł na ten
pomysł; jak się to rozwinie może to być dobre źródło ładunków,
szczególnie dla przewoxników jak ja zeby znaleźć jakiś ładunek na
wyjazd z tej "dziury" w Bialymstoku
Obserwuj wątek
    • piotrek-253 Portal z firmami transportowymi 29.01.09, 14:21
      Zapraszam do dodawania bezpłatnych ogłoszeń na stronę spedycyjnie.pl. Każde ogłoszenia jest wyświetlane na osobnej stronie a poza tym jej lokalizacja jest pokazana na mapie.
      • zetroxos Re: Portal z firmami transportowymi 03.12.10, 21:07
        zdecydowanie lepsza prezentacja firm jest na wortalu TSL - Dobralogistyka.pl
        Ponadto firmy mają możliwość bezpłatnej rejestracji, a następnie promocji swojej oferty produktów i usług związanych z sektorem Transport Spedycja Logistyka
    • zetroxos DobraLogistyka.pl - Wortal TSL 03.12.10, 21:03
      Uważam że godny polecenia jest również wortal DobraLogistyka.pl
      Znajduje się w nim mnóstwo bieżących informacji z sektora TSL, a firmy mogą się bezpłatnie rejestrować i promować swoją ofertę jak np. sprzedaż i wynajem powierzchni magazynowych lub inne swoje usługi i produkty.
    • logistyk-65 Re: pierwszy w Polsce portal aukcji transportowyc 30.07.11, 18:39
      Bardzo ciekawa strona. W zasadzie można ją dorzucić do zakładek i radzę to wszystkim zajmującym się szeroko rozumianą logistyką. Jest to drugi portal, który zdobył moje uznanie. Pierwszym jest www.jartom.pl gdzie mam dostęp 24/7 do ofert w całej polski z wynajmowaniem oraz sprzedażą magazynów.
    • maciek_72 Re: pierwszy w Polsce portal aukcji transportowyc 22.07.14, 09:52
      Jesli chcesz zaoszczędzić na transporcie polecam program soot.pl, który umożliwia organizowanie aukcji i konkursów ofert. Wybierasz dla siebie najtańszą, najlepszą - szybko i sprawnie:)
    • foodjobs Re: pierwszy w Polsce portal aukcji transportowyc 10.04.18, 15:05
      pierwszy portal pracy w branży spożywczej www.foodjobs.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka