Gość: marcellus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:41 ale o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Telewidz Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.246.jawnet.pl 27.05.05, 07:43 Jak w TV wprowadzi tylko politycznie poprawne (czyli małointeligentne) programy to sie całkiem przerzuce na internet. Bez łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc5 Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 07:51 Niestety tez uwazam ze program jest nudny i glupawy, powinien zniknac . J. Frydrych od lat w TV tylko zarabia a nie pracuje w Tv . Ani czytac nie umiala Aktualności ani niczego innego. Ta osoba nie ma talentu ani nawet predyspozycji do TV. To jest zalosne , naprawde. Oczekujmy odmiany TV Katowice, ktora kiedys byla wspaniala a teraz zupelnie do niczego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schlepper Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 07:59 Gość portalu: marcellus napisał(a): > ale o co chodzi??? =================== Chodzi o to; że należy niezwłocznie zlikwidować TVP-Katowice! A w to miejsce wstawić RADIO PIEKARY. Przynajmniej tam nadają przyjemną muzykę a nie dyrdymały jak to jest w przypadku wszystkich TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc 3c Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:11 Nie ogladalam tego programu , bo nie da sie niestety ogladac Tv Katowice od Aktualnosci pelnych banalow zamiast informacji o Regionie poczynając , poprzez inne programy TV K-ce - Raport z akcji E. Żerdzińskiej ; Ludzie i sprawy E. Slezak; programy z udziałem Marianny Durczok; Haliny Szymury; Pana Piskora (!) a na opisywanym skonczywszy. Przeciez w naszym Regionie jest duzo wspanialych i przygotowanych ludzi ktorzy powinni zainstniec w TV a miernoty powinny zajac sie czym innym. TV Katowice zminia Dyrektorow a wszystko pozostaje i jest coraz gorsze niestety , taka jest ocena widzow. czekamy na ciekawa telewizje, ciekawych ludzi i ich programy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny ślązak Re: Mam dosyć szmiry ,tandety ,soroństwa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:24 z powodu mnie to nich zamkną TVP3 regionalna z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.altec.pl / *.altec.pl 27.05.05, 10:09 bo hanysy to do niczego sie nie nadaja ,poprostu nic nie umia ,liczy sie tylko snita pita i karbita ,tak jak to jest w radio piekary tylko ludzi przyjezdnych umia obrazac ,wystarczy popatrzec na "Swieta Wojne " z glupim Handke na czele i gruba brzydka Bartel .To jest obraz slaska i Slazakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.05, 20:10 gupia to jest tWoja S.tara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek Rady Progr Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.05, 10:20 Odpowiedź dla Pana Kutza , Pan, jako starszy doświadczony człowiek powinien najpierw zobaczyć program a dopiero potem komentować merytorycznie.Zrzucanie wszystkiego na politykę to bzdura- programy są albo dobre albo złe, bez względu na sympatie polityczne producenta czy reżysera.Ta polityka i tłumaczenie wszystkiego polityką to podstawowy problem życia w Polsce.Mnie jest obojętne czy rządzi lewica,prawica czy centrum- ja chciałbym mieć dobry, sprawny rząd i opozycję która popiera mądre pomysły a gani głupie, która patrzy na dobro całego społeczeństwa. Wracając jednak do Pańskiej oceny- decyzję o zawieszeniu programu podjęła cała Rada Programowa Jednogłośnie!( 15 osób z różnymi sympatiami politycznymi , posiadających na Śląsku autorytet ).Co Panu pozwala tak arbitralnie się wypowiadać ? Jeśli program jest wulgarny - kto ma się przeciwstawiać jeśli nie Rada ? Oczywiście mogą zrobić to inne media ( oczywiście "bezstronne" )głosem cieniutkim intelektualnie Goślińskiej ale nie żądajmy wtedy od TVP misji ( w tym Pańskich Teatrów Telewizji )a wyłącznie sensacji i populizmu. O to Panu chodzi ? Z poważaniem i prośbą o rozwagę, członek Rady Programowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu ja chcę taką świnkę IP: *.icpnet.pl 27.05.05, 11:08 gdzie można odbyć stosunek ze świnią? (nie mówię o politykach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ols Re: ja chcę taką świnkę IP: *.chello.pl 27.05.05, 12:37 W KRRiTV. Ma na imię Danusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:35 A swoją drogą, cóż to za przedstawiciele opinii publicznej są członkami Rady, jacy znawcy regionu? Żałosne to i ośmieszające nas wszystkich. Może TVP Katowice oddać jakiejś prężnej organizacji pozarządowej, skończą się idiotyzmy, prezenterzy i prezenterki z zaścianka, a na ekranie pojawi się prawdziwy Śląsk, nie ten od krupnioka i piwa czy Hajer Orkestry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:14 Tyn eksperyjmynt z "Radyjym Piekary", to bouby rychtig dobry! I coby bouo durzo kooncertu rzyczyń s'naszymi piśniczkoma i "po naszymu", pra?! Kutz by sie cieszou! (HKP) ... CZUWAJ, TVP-3 KATOWICE!!! I seriale, dużo seriali... - moja teściowa to lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schlepper Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:30 Gość portalu: harc mistrz napisał(a): > Tyn eksperyjmynt z "Radyjym Piekary", to bouby rychtig dobry! > I coby bouo durzo kooncertu rzyczyń s'naszymi piśniczkoma i "po naszymu", pra?! -------------- Albo RADIO - MELODIE; też jest b. dobre. ://www.radio-melodie.de/home.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schlepper Zamiast Telewizji Katowice powinno byc: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:33 Pwinno być tak: www.radio-melodie.de/home.asp Odpowiedz Link Zgłoś
tk16 Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie 27.05.05, 14:31 Pozwalam sobie przekazać kolka uwag na temat sprawy i artykułu. 1. W wersji internetowej znikły zapisy z wersji drukowanej mówiące o tym, że pani Dorota Stasikowska Woźniak jest działaczką Ordynackiej. Niby drobiazg! Pani ta ma za sobą także krótką karierę jednego z dyrektorów Wojewódzkiego Parku, gdzie jak podawała prasa brała duże pieniądze za małą robotę. Rodzina państwa Woźniaków jest jedną z najbogatszych rodzin na Śląsku, skąd więc ten ciąg do kolejnego zajmowania znaczących stanowisk? 2 Nie znam wprawdzie regulaminu Rady Programowej, ale nie beardzo rozumiem stwierdzeń, że Rada coś zawiesiła. Jeśli rzeczywiście tak jest to taka Rada od cenzurowania nie jest nikomu potrzebna. Hasła misji są idiotyzmem nie tylko w odniesieniu do telewizji regionalnej. Jeśłi się przyjrzeć telewizjom prywatnym w Polsce to realizują one znacznie lepiej tzw. misję niż telewizja tzw. publiczna. Przy okazji tzw. abonament płacony jest jako dodatkowy podatek od odbiornika i nie ma żadnego związku z oglądanym programem telewizyjnym. 3. Jako mieszkaniec Śląska od 60 lat uprzejmie informuję pana Kuca,że używany przez Niego termin społeczeństwo śląskie odnosi się nie tylko do Polaków narodowości śląskiej, ale i będących w większości obywateli polskich pochodzenia polskiego. Na marginesie moim zdaniem telewizja powinna informować obiektywnie, uczyć i bawić, a nie służyć społeczeństwu i realizować misję! 4. Odnoszę wrażenie, że poprzednicy pani Woźniakowej tak zniszczyli społeczeństwo, że następcy będą mieli ogromnie dużo roboty ze sprzątaniem po tych panach i paniach. Ale trzeba mieć nadzieję, stajnie Augiasza też odczyszczono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.chello.pl 27.05.05, 19:20 tk16 napisał: > Pozwalam sobie przekazać kolka uwag na temat sprawy i artykułu. > 1. W wersji internetowej znikły zapisy z wersji drukowanej mówiące o tym, że > pani Dorota Stasikowska Woźniak jest działaczką Ordynackiej. Niby drobiazg! Słabo szukamy, zapis jest w wypowiedzi Kutza, a w ogóle co ma piernik do wiatraka? > 2 Nie znam wprawdzie regulaminu Rady Programowej, ale nie beardzo rozumiem > stwierdzeń, że Rada coś zawiesiła. Jeśli rzeczywiście tak jest to taka Rada od > cenzurowania nie jest nikomu potrzebna. Rada ma tylko głos doradczy, więc nie może niczego zawiesić, to kompetencje dyrektora TV > Hasła misji są idiotyzmem nie tylko w > odniesieniu do telewizji regionalnej. Jeśłi się przyjrzeć telewizjom prywatnym > w Polsce to realizują one znacznie lepiej tzw. misję niż telewizja tzw. > publiczna. Puste słowa, jakiś przykład? "Nie do wiary", "Ciao Darwin"? > Przy okazji tzw. abonament płacony jest jako dodatkowy podatek od > odbiornika i nie ma żadnego związku z oglądanym programem telewizyjnym. Bo i nie ma mieć, takie jest prawo nie tylko w Polsce ale i w wielu krajach > 4. Odnoszę wrażenie, że poprzednicy pani Woźniakowej tak zniszczyli > społeczeństwo, że następcy będą mieli ogromnie dużo roboty ze sprzątaniem po > tych panach i paniach. Ale trzeba mieć nadzieję, stajnie Augiasza też > odczyszczono. Były już precedensy, taki z wąsikiem ładnie "odczyścił" zniszczone społeczeństwo niemieckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchomorek Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:14 ten program jest po prostu bolesnie zalosny. jest to najwieksza kupa jaka widzialam w tv, a nie jest to kupa smieszna jak np. byla telefoniada. pani prowadzaca nie potrafi sklecic sensownego zdania w jezyku polskim. rzekomi eksperci w studio to jacys malo rozgranieci pseudo-intelektualisci. a nasmiewanie sie z tego , ze ktos falszuje jak spiewa na karaoke, to jest poziom glupich panienek z dyskoteki. jutro jakis debil nagra ukryta kamera jak jego kolezanka z pracy robi kupe, wysle to do pani od trzeciego oka, on to pusci i skomentuje "doszlo do tego, ze ludzie robia kupe" :D po prostu szkoda kasy na cos tak absolutnie zalosnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Pieniądze z abonamentu idą na takie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.05, 19:06 ...cuda? Na nikomu niepotrzebne programy i bezsensowne dyskusje? Łomatkojedyno! Odpowiedz Link Zgłoś
czeresnia12 Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie 28.05.05, 08:20 No jak to o co chodzi o subtelną propagandę Pani Frydrych, że niby wszyscy ślązacy chcą tolerancji dla lesbijek Odpowiedz Link Zgłoś
mariandrzej Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie 28.05.05, 09:42 Jestem zaszokowany takim brakiem tolerancji. I braku konsekwencji w działaniu. Z jednej strony marsz homoseksualistów a z drugiej tępienie zooseksualistów. Co prawda rozumię niechęć do pań trzymających się za ręce. To rzeczywiście nudne. Gdyby kopulowały, to co innego. To byłoby piekne i wzniosłe. (Pomijam formę, chodzi mi o treść.) Czy "trzcie oko" pokaże też coś o dysryminowanych nekrofilach. Oni też są ludźmi. A poza tym nigdy jeszcze nie słyszałem aby ich partnerzy/partnerki skarzyły sie na nich/nie. Niech żyje równość i tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniofil Co zlego jest w kopulacji ze swiniami? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.05.05, 15:44 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Rada Programowa Telewizji Katowice chce zawie IP: *.home1.cgocable.net 28.05.05, 21:18 Jesli te cioly wydaja opinie na podstawie plotek, a nie ogladniecia programu, to powinni stracic robote, nawet za 200 zl. miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskretny urok łe...A ja myślałam że to coś godnego uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 08:27 Odpowiedz Link Zgłoś
chejski Skład Rady Programowej - znacie ich? 30.05.05, 09:14 1. Bednarska Ewa 2. Dyrda Henryk 3. Gwóźdź Rafał 4. Lisińska-Kotowicz Monika 5. Michałek Tomasz 6. Mikos Krzysztof 7. Słomczyński Mirosław 8. Stasikowska-Woźniak Dorota 9. Trólka Witold 10. Wysogląd Jan 11. Habdas Jarosław 12. Strządała Jan 13. Wardenga Lena Marzena 14. Wnuk-Nazarowa Joanna 15. Zając Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Skład Rady Programowej - znacie ich? IP: *.chello.pl 31.05.05, 19:52 > 8. Stasikowska-Woźniak Dorota - Ordynacka > 10. Wysogląd Jan - PSL > 11. Habdas Jarosław - PSL, ponoć wyjątkowy głąb, jak odchodził z TVP Kraków to strzelały szampany, starał się o stanowisko dyrektora TVP Katowice, może kiedyś dopnie swego > 14. Wnuk-Nazarowa Joanna - dyrektorka NOSPR-u, była minister kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 A kto to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 02:46 O Jezusie miłosierny. TYle nazwisk a ja znam tylko Nazarową i ostatnio Stasikowską! I to ma być opinia w skali jednego województwa? Odpowiedz Link Zgłoś