Dodaj do ulubionych

Cieszyn i Statoil

30.12.07, 19:19
Jestem taksowkarzem,czesto w nocy jestem na stacji Statoil w Cieszynie i nadziwic sie nie moge jak obsluga wytrzymuje totalne CHAMSTWO cieszyniakow,szczegolnie wlasnie na nockach.Nocami w piatek i sobote ta stacja zamienia sie w wielki fast food,gdzie 2 ludzi robi doslownie setki hot dogow zapijaczonej debilnej bandzie ktora tam sie zwala.Ci ludzie tam pracujacy powinni naprawde duzo zarabiac za to ze musza miec doczynienia z takim bydłem jakie sie tam pojawia. Swoja droga,dobrze ze w Cieszynie nie ma zbyt wielu turystow, bo gdyby zobaczyli to dno na statoilu to by sobie pomysleli "do jakiego kraju ja trafilem?" ....
Obserwuj wątek
    • caress Re: Cieszyn i Statoil 21.12.08, 01:10
      kasjopeja133 napisała:

> Jestem taksowkarzem,czesto w nocy jestem na stacji Statoil w Cieszynie i nadziw
      > ic sie nie moge jak obsluga wytrzymuje totalne CHAMSTWO cieszyniakow,szczegolni
      > e wlasnie na nockach.Nocami w piatek i sobote ta stacja zamienia sie w wielki f
      > ast food,gdzie 2 ludzi robi doslownie setki hot dogow zapijaczonej debilnej ban
      > dzie ktora tam sie zwala.Ci ludzie tam pracujacy powinni naprawde duzo zarabiac
      > za to ze musza miec doczynienia z takim bydłem jakie sie tam pojawia. Swoja dr
      > oga,dobrze ze w Cieszynie nie ma zbyt wielu turystow, bo gdyby zobaczyli to dno
      > na statoilu to by sobie pomysleli "do jakiego kraju ja trafilem?" ....

> ic sie nie moge jak obsluga wytrzymuje totalne CHAMSTWO cieszyniakow
      nie obrazeaj cieszyniakow - kilku pijaczkow nie swiadczy o miescie
      • stoik1 ja tam... 21.12.08, 17:38
        wielkiego chamstwa nigdy nie zauważyłem, natomiast obsługa ma pewnie
        przes..ne - jak to na stacjach;
        skądinąd - nie chcę wyjść na lokalnego szowinistę - ale po
        zachowaniu prawie bezbłędnie udaje mi się zidentyfikować, czy ktoś
        jest SCI, czy nie - podobnie jak najpierw myślę "kobieta za
        kierownicą" a dopiero potem widzę, że istotnie - to już teraz
        wyszedłem na męską szowinistyczną świnię ; )
        niech będzie, że żart.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka