Dodaj do ulubionych

Do Bebokka

24.11.03, 00:40
Jeszcze raz tłumaczę dlaczego odniosłem nieprwadziwe wrażenie o Panu. Po pierwsze zostałem wprowadzony w maliny ta głupia prowokacją, czyli stronką podszywajaca się pod Pana autorstwo. Po drugie w dyskusji z alex.stela zwracał Pan usilnie uwagę, na negatywne strony Górnego Śląska owe "hanysowskie slumsy" i nadszacowanie długościu dziurawej jezdni w Gliwicach, a także okreslenie, że śląska gwara jest prymitywna. Oczywiście moje wrażenie było przesadne.
I jeszcze jedno, gdybym to ja był autorem tej stronki, to nie cytowałbym jej, poniewaz wiedziałbym, ze Pana i tak to nie przekona. Wiedziałbym przecież, że nie jest Pan autorem tych słów.
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Do Bebokka 24.11.03, 07:11
      Ale dałeś się chłopie w konia zrobić! Nie sądzisz chyba, że sam bebokk
      podpisałby się jako beboczek_boroczek. Ktoś mu wyciął niewybredny numer. Trzeba
      jednak przyznać, że wystarczy nieco tylko przejaskrawić poglądy prawdziwego
      bebokka, żeby uzyskać obraz jak w prezentacji beboczka_boroczka. Najlepsze jest
      to,że jego reakcje są zupełnie nieproporcjonalne do "akcji". Owi "prawdziwi"
      Ślązacy, o których piszesz, na forum Cieszyn prawie nie zaglądają. Panoszą się
      w Katowicach, czasem w Gliwicach w poszukiwaniu czystej krwi.
    • alex.stela Re: Do Bebokka 25.11.03, 13:39
      Oto przykład, do czego prowadzi walka osobista.

Myślę, że niektórzy powinni przeprosić bebokka. Chyba, że Was termin "kultura osobista" nie dotyczy.
      • slezan Re: Do Bebokka 25.11.03, 13:52
        Ja nie zamierzam przepraszać, ponieważ nie zarzuciłem mu niczego, czego by sam
        nie napisał. Wątek o Izbie Celnej jest najlepszym dowodem na to, jak niewiele
        trzeba było inwencji panu b_b, by wyprodukować prezentację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka