Dodaj do ulubionych

tatta-janusz

08.02.13, 23:05
dawno mnie tu nie było widzę że dołączył nowy osobnik. witam Cię serdecznie na forum przeznaczonym dla kobiet. to jakaś chęć dowartościowania się problemami i innych czy brak przyjaciół w realnym świecie że tu zaglądasz?
czytając twoje wypowiedzi zastanawiam się czy spotkałam w życiu większego chama niż ty a kilku już spotkałam.
sprawia ci przyjemność docinanie innym ?
zastanawia mnie to kim ty jesteś. ale pewnie nie będzie mi dane się przekonać bo mocno ukrywasz samego siebie. daje ci przyjemność docinanie innym?
pewnie zdziwi cie ten wątek no ale cóż nudzi mi się i mam ochotę na małą wymianę zdań
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • tatta-janusz Re: tatta-janusz 08.02.13, 23:27
      Dziękuję Ci bardzo za tak wielkie zainteresowanie moją osobą :)
      Wybacz , ale ja mam głęboko w dupie Twoje pytania oraz to kogo w życiu spotkałaś :)
      • czarownica123123 Re: tatta-janusz 08.02.13, 23:36
        wiem i bardzo się cieszę z tego powodu.
        ale widzę że się troszeczkę wysiliłeś i nie odpowiedziałeś jak w każdym innym wątku.
        wielkie gratulacje
        • tatta-janusz Re: tatta-janusz 08.02.13, 23:50
          Mam w dupie Twoją opinię :)
          • czarownica123123 Re: tatta-janusz 08.02.13, 23:53
            to chyba po raz pierwszy ty masz w dupie opinie innych a nie inni twoją :)
            ty oceniasz inny pozwól aby inny ocenili ciebie :)
            • tatta-janusz Re: tatta-janusz 09.02.13, 00:18
              A niech sobie oceniają - każdy ma prawo do swego zdania
              • czarownica123123 Re: tatta-janusz 10.02.13, 21:50
                zastanawia mnie tylko( i pewnie nie tylko mnie) dlaczego tak wszystkich negatywnie oceniasz.
                dlaczego nie potrafisz spokojnie odpowiedzieć tylko musisz dogryźć a mogę się założyć że nie jesteś taki okropny jak próbujesz się tu pokazać. i dlaczego tu zaglądasz lubisz kopać leżącego ??
                • tatta-janusz Re: tatta-janusz 10.02.13, 22:21
                  Nie negatywnie , a obiektywnie - wypowiadam swoje zdanie . amen
                  • czarownica123123 Re: tatta-janusz 10.02.13, 22:26
                    ok ale można je wypowiadać w milszy sposób nie sądzisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka