Gość: Artur Lion Re: 100% (rocznik '84) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:44 Choć miałem kilka wątpliwości i praktycznie zrobiłem test w biegu (musiałem zabić czymś czas do 11), to jednak nie uważam, by był jakoś specjalnie trudny. Podejrzewam, iż przy nie 10, ale 100 takich pytaniach wynik nie powtórzyłby się raczej. ;P Nawet jeśli test jest ściągnięty, przyjemnie było się pogłowić choć trochę. Łacina doszkala myślenie fleksyjne ;P Pozdrawiam i żałuję, że opanowałem podstawy fikcyjnego języka, a nie np. sanskrytu,węgierskiego, o których pisał ktoś tutaj w komentarzach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.swidnica.mm.pl 30.06.04, 21:38 ja wiem... trochę pokręcone z tym fikcyjnym językiem, szczególnie po piwie... no, ale mam 50%. to poniżej normy... (zdolnych 17, czy 12 - latków) Ja mam 26 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Test predyspozycji językowych IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 22:23 to tylko tyle a gdzie jakies wnioski koncowe???????????????????????????????????????????bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjgykigyui Re: Test predyspozycji językowych IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 22:36 Beznadzieja jaka chała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macker Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:24 w sumie test intuicyjny, ale ciekawy, podobal mi sie - 100%, 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka mat. Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:56 Ten test sprawdzał umiejętność logicznego myslenia ( zwłaszcza w drugiej części) I myślenie logiczne nie sprawia mi raczej trudności ( mialam 100%), nie sądzę jednak żebym byla uzdolniona językowo. Po prostu nie mam problemu z gramatyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:23 to jakies herezje. z jezykami radze sobie dobrze, studiuje anglistyke, a z testu mialem 40%. nie podoba mi sie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodówa Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:22 no 60%chyba żle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: Test predyspozycji językowych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.04, 15:31 w tym teście też mi wyszło 100%, ale kiedy pisałam taki test w szkole, kiedy szłam do liceum, miałam ok.70%, więc nie wiem, czy wynik tego testu jest wiarygodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaa Re: Test predyspozycji językowych IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 23:34 Niestety tylko 70%. Tyle, że nie mogłam otworzyć tego tekstu pomocniczego do zadań 5-10. I to właśnie w nich miałam błędy. Co prawda to nie usprawiedliwienie, bo inteligenty człowiek mógłby to zrobić bez tej pomocy a tylko na podstawie logicznego myślenia. Cóż...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Test predyspozycji językowych IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 11:56 A ja mam 90% i 37 lat i też się bardzo cieszę bo z wiekiem człowiek myśli wolniej i jest mniej elastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.icpnet.pl 19.10.04, 11:01 60 % w 8 minut!Może byc??? Mi się podoba jak na pierwszy raz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:29 Test dość banalny i bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:34 100% to pestka. Ten fikcyjny język to banał-a moża ja po prostu jestem na to za stara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:24 Bardzo fajny tescik ;) zwlaszcza ze mi dobrze poszedl 100 percent ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:51 co to wogole za jezyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:21 łatwy jest ten test, miałam 100% a mam 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Test predyspozycji językowych?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:15 Czy ten test rzeczywiście odzwieciedla predyspozycje językowe? A ile wy znacie języków? intryguje mnie to odrobine,bo ja miałem 60%, a znam biegle 3 języki. Dziwne. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Test predyspozycji językowych IP: *.chello.pl 05.03.05, 20:55 Ja mam tylko 80%, ciekawe, czy z takimi "zdolnościami" mnie przyjmą do żmichowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Test predyspozycji językowych IP: *.chello.pl 21.03.05, 22:59 Ja też tyle miałam i wybieram się 12.04 na dzień otwarty do żmichowskiej... :] nie mam pojęcia czy z takimi predyspozycjami językowymi zdołam sprostać zadaniom na teście... :] ostatnio byłam też w Reytanie, mają podobne wymagania... :] pOzdrOwiOnka... :* Odpowiedz Link Zgłoś
pepeluka Re: Test predyspozycji językowych 09.04.05, 01:22 Yyyy? Byłam na Dniu Otwartym w Reytanie, chodzę tam do liceum i o braniu pod uwagę jaichkolwiek wyniów testów predypozycji językowych nie wiem... Nie wydaje mi się, żebym była niedoinformowana, więc może to Wy jesteście w błędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek N. Re: Test predyspozycji językowych IP: 81.219.117.* 12.03.05, 23:33 no ja miałem 80 %. No tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 10:35 a gdzie znajdę ten test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Test predyspozycji językowych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.05, 00:31 A ja miałem 90%. Z tekstem pomocniczym zrobiłem wszystkie dobrze, tylko błąd miałem w jednym, tym takim co było coś tam o Napoleonie, czy kimś tam już nie pamiętam, co przyjechał, ale pojechał- w ogóle nie wiedziałem o co tam chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: zdolna bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:55 Test poszedl mi znakomicie, mialam 90%, a przeczytalam tylko piersze szesc slów w tekscie pomocniczym, bo nie wiedzialam,ze to trzeba przewinac nizej... Z opinie wynika, ze im kto bardziej sie zna na jzykach obcych, tym ma mniej punktów.Czy to nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szóstoklasista Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:09 Jestem teraz w szóstej klasie podstawówki i miałam 100%(za pierwszym razem:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza_blond Re: Test predyspozycji językowych IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.05, 19:10 Czeka mnie taki test za trzy dni! Jestem ciekawa jak sobie poradzę! To zadecyduje czy się dostanę do klasy dwujęzycznej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś