Dodaj do ulubionych

STO Ostrobramska 72

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 10:15
przestrzegam przed tą szkołą rozsądnych rodziców!
forum.gazeta.pl/forum/s,427,110439728.html?t=1&a=135711487&rep=1
Obserwuj wątek
    • Gość: urban Re: STO Ostrobramska 72 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 13:11
      dlaczego?
    • arwena_11 Re: STO Ostrobramska 72 11.02.14, 21:26
      Bo chyba szkoła tylko to może zrobić ( poza usunięciem ). To rodzicom pokrzywdzonego przysługuje droga cywilno-prawna o odszkodowanie za doznane krzywdy. I powinni to zrobić. Przejechanie rodzicom delikwentów po kieszeni skutecznie wzmogłoby proces wychowawczy.
    • Gość: mama Re: STO Ostrobramska 72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.15, 21:36
      Moje dziecko przechodziło test do 1 klasy SP. Nie zostało zakwalifikowane. Nie mam żalu - było wiele dzieci na miejsce. Ale sposób w jaki mnie potraktowano jest nieakceptowalny. Pani w sekretariacie nawet nie odłożyła kanapki, którą miała w ręku gdy ze mną rozmawiała. Gdy wymieniłam nazwisko syna - nie sprawdziła nawet, od razu powiedziała, że dziecko nie przeszło testu. Gdy poprosiłam o kartę pracy syna do wglądu usłyszałam, że nie ma takiej możliwości, mają dużo dzieci-kandydatów i nie będą tego robić. Tak więc nie wiem nawet jakim testom moje dziecko było poddawane, nie znam wyniku testów, wiem tylko, że ich nie przeszło. Zostałam potraktowana jaki petent i intruz. Na szacunek i zainteresowanie zasługiwałam tylko na etapie przedrekrutacyjnym bo byłam potencjalnym dawcą czesnego. Jeśli takie wzorce promuje ta szkoła to dobrze, że mój syn nie będzie jego częścią.
      • Gość: aga Re: STO Ostrobramska 72 IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.15, 22:49
        Mam niestety podobne odczucia. Mój syn uczęszcza do tej szkoły. nie jest to szkoła przyjazna ani życzliwa. Nie polecam. Drugiego dziecka nie zapisałabym do tej szkoły. są w okolicy szkoły dużo lepsze pod każdym względem ( poziom nauczania i życzliwy stosunek do uczniów),
        • Gość: wiola [...] IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.15, 04:10
          Treść postu jest niedostępna.
          • Gość: gość Re: STO Ostrobramska 72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.15, 19:28
            Skoro jest tak źle to dlaczego jeszcze syn chodzi do terj szkoły?
          • Gość: mama przestrzegam przed szkola 1027 IP: *.devs.futuro.pl 22.05.15, 17:46
            Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych szkola,
            niestety musze napisac kilka negatywnych opinii, zapewne wielu rodzicow napisze ze sa bardzo zadowoleni, kilka lat temu jak dyrektorka byla Pani Krawczy tez bylam bardzo zadowolona, niestety obenie wszystkie problemy sa zamiztane pod dywan, w szkole coraz bardziej zauwazalny jest mobing silniejszych dzieci na tych niesmialych,
            w 2014 roku na zielonej szkole jedna dziewczyna kolezance z klasy zalozyla torebke foliowa na glowe co doprowadzilo oczywiscie do strasznego stresu, niestety Pani dyrektor oprocz obnizenia zachowania nie podjela zadnych krokow.
            upokorzona dziewczyna z druga kolezanka ktora sie za nia wstawila przeniosly sie do innej szkoly aby wiecej nie ogladac swojego kata, i to jest jeden z wielu innych sytuacji.
            drodzy rodzice zastanowcie sie pdzed podjeciem decyzji czy chcecie aby wasze dzieci uczeszczaly do takiej szkoly, prosze popytac wsrod znajomych o opinie oraz rozne poradnie psychologiczne klore nie maja dobrego zdania o tej szkole na podstawie pracy z dziecmi z tej szkoly
            • Gość: gość Re: przestrzegam przed szkola 1027 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.15, 20:06
              Droga "mamo", najpierw naucz się pisać po polsku, a potem pisz tylko o tym, co znasz z autopsji.
              Podawanie informacji nieprawdziwych (jak w Twoim poście) są pomówieniem i czynem karalnym. Następnym razem pomyśl, zanim coś napiszesz.
              • Gość: gość Re: przestrzegam przed szkola 1027 IP: *.devs.futuro.pl 31.05.15, 18:29
                Informacje są prawdziwe ( wystarczy zapytac rodzicow z klas piątych)
                na jakiej podstawie twierdzisz ze to pomowienie?
                pozdrawiam
                • Gość: gość Re: przestrzegam przed szkola 1027 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.15, 19:52
                  Jeżeli nie dotyczy to Ciebie, nie masz pojęcia o czym mówisz. Jeszcze raz powtarzam - rozpowszechnianie kłamstw jest karalne.
                  • Gość: gość Re: przestrzegam przed szkola 1027 IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.16, 17:56
                    ha, ha, ha,...i na co wyszło to straszenie, lepiej się zastanowić nad sobą,...
          • Gość: gość Re: Ostrobramska 72 IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.16, 16:52
            Czyżby prawda kogoś dotknęła, dlatego ukryto ten "post" ,...?! bo co w tej szkole się zmieniło,...
            NIC,...!!! Zmiana na stanowiskach nic nie wniosła,...pozostali po byłej funkcjonują w najlepsze,...
    • martyna5678 Re: STO Ostrobramska 72 24.05.19, 20:05
      Beznadziejna szkoła!!! zanim zapisałam tam dziecko przestrzegała mnie przed nią pani psycholog z poradni psychologiczno-pedagogicznej na Pradze Południe, myślę, że to mówi samo za siebie. Niestety nie posłuchałam jej rady i posłałam tam dziecko co było bardzo dużym błędem. To szkoła dla grzecznych i ułożonych dziewczynek, które mają same piątki. Jeżeli dziecko maj jakieś problemy z nauką, ma np. dysleksję staje się dla nich problemem ( zawsze może zaniżyć im średnią ). Nie mają pedagogicznego podejścia do dzieci, czepiają się każdego drobiazgu. Przede wszystkim fatalna Pani od polskiego, najgorszy pedagog z jakim się spotkałam, miała fatalny wpływ na moje dziecko. Próbowałam nawet to gdzieś zgłosić, ale to szkoła społeczna i nie podlegała pod kuratorium.
      • ankar_a Re: STO Ostrobramska 72 24.05.19, 22:41
        To jakaś bzdura, przecież kuratorium sprawuje nadzór również nad niepublicznymi placówkami oświatowymi, w przeciwnym razie nie mogłyby wystawiać państwowych świadectw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka